VESTJYLLANDS STØRSTE FYRVÆRKERISHOW 2021 - 5-ÅRS JUBILÆUMSSHOW

Event aflyst

VESTJYLLANDS STØRSTE FYRVÆRKERISHOW 2021 - 5-ÅRS JUBILÆUMSSHOW

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

31 dec 2021 kl. 16:30 - 17:00

Beskrivelse

𝗔𝗙𝗟𝗬𝗦𝗡𝗜𝗡𝗚 𝗔𝗙 𝗩𝗘𝗦𝗧𝗝𝗬𝗟𝗟𝗔𝗡𝗗𝗦 𝗦𝗧Ø𝗥𝗦𝗧𝗘 𝗙𝗬𝗥𝗩Æ𝗥𝗞𝗘𝗥𝗜𝗦𝗛𝗢𝗪

I lyset af de seneste ugers stigende smittetal og dagens pressemøde, så har vi efter flere dages overvejelser valgt at aflyse Vestjyllands Største Fyrværkerishows 5-års jubilæumsshow.

Vi har trukket den til det sidste i håb om et julemirakel, da vi utrolig gerne ville have afsluttet vores engagement i fyrværkerishowet med et 5-års jubilæum. Hvor gerne vi end vil, så kan vi ikke forsvare at stable et show på benene med mange frivillige og 1.500 – 2.000 mennesker. Heller ikke selvom det er udenfor.

Vi har besluttet, at der ikke bliver et erstatningsshow, da det ser ud til at have lange udsigter til en nogenlunde normal hverdag. Tidligere på året besluttede vi, at 2021 skulle være det sidste år med os som tovholdere for Vestjyllands Største Fyrværkerishow. Den beslutning holder vi fast ved, selvom vi desværre ikke får den afslutning, som vi havde ønsket.

𝙍𝙀𝙁𝙐𝙉𝘿𝙀𝙍𝙄𝙉𝙂 𝘼𝙁 𝘽𝙄𝙇𝙇𝙀𝙏𝙏𝙀𝙍
Da der ikke kommer et erstatningsshow, refunderer vi selvfølgelig de billetter, der allerede er solgt. Lige pt. afventer vi svar fra Billetto.dk på, om de automatisk kan tilbageføre billetprisen på billetter købt der. Der vil blive udsendt en mail om dette, når vi har en afklaring.

Knap så nemt går det ikke med de billetter, som er købt ved Dagli’ Brugsen, da vi ikke har nogen kontaktoplysninger. Vi skal derfor bede jer sende en mail til info@nytaarsbrag.dk med oplysninger om antal købte billetter samt med kontaktoplysninger (navn og mobilnr.) på den person, der har købt billetterne. I vil efterfølgende få en orientering pr. mail om, hvordan pengene refunderes. Her er vi nødt til fysisk at få billetterne retur.

Der ligger et KÆMPE stykke arbejde i at refundere billetterne, så I må væbne jer med tålmodighed. For begge typer refundering skal I ikke regne med, at det kommer til at ske før i januar 2022.

𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 𝙍𝘼𝙆𝙀𝙏𝙏𝙀𝙍
Udover at have brugt masser af tid, så har vi også afholdt en hel del udgifter ifm. planlægningen af dette års fyrværkerishow. Da vi kun har haft udgifter og dermed ingen indtægter, så kan vi desværre heller ikke tilbyde, at I kan hente en gratis raket hos HM Fyrværkeri, da vi har en relativ høj udgift forbundet ved hver raket. Dette er HM Fyrværkeri også orienteret om.

𝙀𝙍𝙃𝙑𝙀𝙍𝙑𝙎𝙎𝙋𝙊𝙉𝙎𝙊𝙍𝙀𝙍
Først en kæmpestor TAK til de erhvervssponsorer, som har valgt at støtte op om fyrværkerishowet i denne Corona-tid. I er selvfølgelig ikke forpligtet til den aftale, I allerede har indgået med os. I vil hver især blive kontaktet snarest.

𝙏𝙐𝙎𝙄𝙉𝘿𝙀 𝙏𝘼𝙆 𝙏𝙄𝙇 𝙅𝙀𝙍 𝘼𝙇𝙇𝙀
Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle dem, der år efter år har brugt mange frivillige timer på at få fyrværkerishowet stablet på benene. Tak til alle der har købt billet, givet et sponsorat eller på anden vis har bakket op. Og tak til verdens bedste fyrværker Gunnar Knudsen, som har skabt mange gode oplevelser for små såvel som store.

Vi havde håbet at kunne slutte med et 5 års jubilæumsshow, men Coronaen har sat en anden dagsorden. Med nu to aflyste fyrværkererishows i bagagen vælger vi at takke af og håber, at I har nydt de år, hvor Mejdal Stadion har dannet rammer for Gunnar Knudsens fantastiske fyrværkerishow.

Ellers vil vi ønske alle en glædelig jul og et godt nytår 

De bedste hilsner
Vestjyllands Største Fyrværkerishow
______________________________________________________________________________________________


GØR NYTÅRSAFTEN HELT UFORGLEMMELIG

Mejdal-Halgård inviterer for 5. gang til et brag af et nytårsshow, hvor fantastisk fyrværkeri går hånd i hånd med skøn musik. Der er garanti for en helt speciel oplevelse, som kun kan sikre en fantastisk nytårsaften – for både små og store. I år er der mulighed for at komme ind i Mejdal Hallen, hvor der er aktiviteter for børnene og mulighed for at købe lidt godt til ganen. 

Nytårsshowet bliver styret af vores lokale fyrværker Gunnar Knudsen, der leverer fyrværkerishows til bl.a. Tivoli og Legoland. Gunnar Knudsen er derudover regerende Danmarksmester i fyrværkerishows, og ved derfor, hvad der skal til for at lave et fyrværkerishow i verdensklasse.

Det fantastiske fyrværkerishow kommer til at vare ca. 15 min., og fyrværker Gunnar Knudsen garanterer et uforglemmeligt jubilæumsshow.

PRAKTISKE DETALJER

Tid: 31. december 2021 kl. 16.30 (INDGANGENE LUKKES PRÆCIS KL. 16.15 - kom i god tid)

Sted: Mejdal Stadion v/Mejdal Hallen, Slåenvej 65, Mejdal, 7500 Holstebro

BILLETPRIS

 • Barn (0-2 år) gratis (SKAL have billet)
 • Barn (3-12 år) 80 kr. + billetgebyr 
 • Voksen (13 år +) 130 kr. + billetgebyr

OBS! Ved køb af billetter inden 20. december 2021, medfølger der 1 raket pr. voksenbillet eller 1 børne-nytårspose pr. børnebillet. Samtidig udløser billetterne 20% rabat ved køb af fyrværkeri hos HM Fyrværkeri i Aulum ved fremvisning af billet.

Raket/nytårspose afhentes i perioden den 27. december - 30. december hos HM Fyrværkeri, Hovedvejen 4, 7490 Aulum.


PROGRAM

 • Kl. 15.00:  Indgangene åbnes – Mejdal Hallens Café åbner
 • Kl. 15.00:  Tegnekonkurrence for børn starter i Mejdal Hallen
 • Kl. 15.00:  DJ starter nytårsfesten på Mejdal Stadion
 • Kl. 15.30:  Konferencier Peter Bækkelund Rasmussen varmer op
 • Kl. 16.00:  Tegnekonkurrencen slutter
 • Kl. 16.15:  De 20 vindere af tegnekonkurrencen råbes op på Mejdal Stadion
 • Kl. 16.15:  Indgangene lukkes
 • Kl. 16.30:  Vestjyllands Største Fyrværkerishow - 5-års jubilæumsshow starter

PARKERING

Det opfordres til, at alle der kan gå eller cykle gør dette. Til dem der kommer i bil, anbefales det at komme i GOD TID, da parkeringsmulighederne er spredte, og der må forventes gå-tid til Mejdal Stadion.

På hjemmesiden www.nytårsbrag.dk og på facebook-siden Vestjyllands Største Fyrværkerishow vil der løbende blive lagt opdaterede informationer og kort op. Parkering er på eget ansvar og der må forventes ekstra transporttid pga. det store deltagerantal.

Der opfordres endnu engang til at komme i god tid, da indgangene LUKKER kl. 16.15.

ADGANG TIL STADION

Alle skal fremvise og have scannet gyldig billet ved indgangene til Mejdal Stadion  også børn med gratis adgang. Der vil være flere indgange, hvilket vil fremgå af skilte. Det er KUN disse indgange, der kan blive benyttet af sikkerhedsmæssige årsager. Det betyder også, at der vil være vagter. Det er simpelthen for at kunne opretholde sikkerhedsafstande. ALLE indgange lukker kl. 16.15.

Der vil være mulighed for at komme ind på Mejdal Stadion fra kl. 15.00.

SIKKERHED

På Mejdal Stadion vil der være markeret et kæmpe område, hvorfra tilskuerne kan se det fantastiske show. Uanset placering, vil man kunne se showet, så en plads bagved giver ligeså god udsyn som foran. Det er MEGET vigtigt, at der udvises respekt for afmærkningen, da dette sker, så sikkerhedsafstandene overholdes.

OBS!!! Ifølge Sundhedsstyrelsens regningslinier, så skal man ved udendørs arrangementer over 1.000 deltager fremvise Coronapas. Dette vil blive tjekket ved alle indgange.

AFLYSNING

Skulle vejret være af en sådan karakter, at det er sikkerhedsmæssigt uforsvarligt at afholde Vestjyllands Største Fyrværkerishow, vil fyrværkerishowet bliver aflyst. Det samme gælder, hvis arrangøren skønner, at arrangementet vil kunne forværre den samfundsmæssige Corona-situation. Dette kan ske med kort varsel. I sådanne tilfælde refunderes billetterne ikke automatisk, men vil kunne bruges til et erstatningsshow. Dog kan arrangøren beslutte, at billetprisen ekskl. gebyr refunderes, hvis der ikke afholdes et erstatningsshow.

Lokation

Mejdal Stadion Mejdal Stadion, Slåenvej 65, Mejdal, 7500 Holstebro

Headliner

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .