VESTJYLLANDS STØRSTE FYRVÆRKERISHOW 2021 - 5-ÅRS JUBILÆUMSSHOW

Slåenvej 65, Mejdal, 7500 Holstebro
31 dec 2021 kl. 16:30 - 17:00
Billetter Gratis - DKK 200,00
Billetter Gratis - DKK 200,00

GØR NYTÅRSAFTEN HELT UFORGLEMMELIG

Mejdal-Halgård inviterer for 5. gang til et brag af et nytårsshow, hvor fantastisk fyrværkeri går hånd i hånd med skøn musik. Der er garanti for en helt speciel oplevelse, som kun kan sikre en fantastisk nytårsaften – for både små og store. I år er der mulighed for at komme ind i Mejdal Hallen, hvor der er aktiviteter for børnene og mulighed for at købe lidt godt til ganen. 

Nytårsshowet bliver styret af vores lokale fyrværker Gunnar Knudsen, der leverer fyrværkerishows til bl.a. Tivoli og Legoland. Gunnar Knudsen er derudover regerende Danmarksmester i fyrværkerishows, og ved derfor, hvad der skal til for at lave et fyrværkerishow i verdensklasse.

Det fantastiske fyrværkerishow kommer til at vare ca. 15 min., og fyrværker Gunnar Knudsen garanterer et uforglemmeligt jubilæumsshow.

PRAKTISKE DETALJER

Tid: 31. december 2021 kl. 16.30 (INDGANGENE LUKKES PRÆCIS KL. 16.15 - kom i god tid)

Sted: Mejdal Stadion v/Mejdal Hallen, Slåenvej 65, Mejdal, 7500 Holstebro

BILLETPRIS

 • Barn (0-2 år) gratis (SKAL have billet)
 • Barn (3-12 år) 80 kr. + billetgebyr 
 • Voksen (13 år +) 130 kr. + billetgebyr

OBS! Ved køb af billetter inden 10. december 2021, medfølger der 1 raket pr. voksenbillet eller 1 børne nytårspose pr. børnebillet. Samtidig udløser billetterne 20% rabat ved køb af fyrværkeri hos HM Fyrværkeri i Aulum ved fremvisning af billet.

Raket/nytårspose afhentes i perioden den 27. december - 30. december hos HM Fyrværkeri, Hovedvejen 4, 7490 Aulum.


PROGRAM

 • Kl. 15.00:  Indgangene åbnes – Mejdal Hallens Café åbner
 • Kl. 15.00:  Tegnekonkurrence for børn starter i Mejdal Hallen
 • Kl. 15.00:  DJ starter nytårsfesten på Mejdal Stadion
 • Kl. 15.45:  Konferencier Peter Bækkelund Rasmussen varmer op
 • Kl. 16.00:  Tegnekonkurrencen slutter
 • Kl. 16.15:  De 20 vindere af tegnekonkurrencen råbes op på Mejdal Stadion
 • Kl. 16.15:  Indgangene lukkes
 • Kl. 16.30:  Vestjyllands Største Fyrværkerishow - 5-års jubilæumsshow starter

PARKERING

Det opfordres til, at alle der kan gå eller cykle gør dette. Til dem der kommer i bil, anbefales det at komme i GOD TID, da parkeringsmulighederne er spredte, og der må forventes gå-tid til Mejdal Stadion.

På hjemmesiden www.nytårsbrag.dk og på facebook-siden Vestjyllands Største Fyrværkerishow vil der løbende blive lagt opdaterede informationer og kort op. Parkering er på eget ansvar og der må forventes ekstra transporttid pga. det store deltagerantal.

Der opfordres endnu engang til at komme i god tid, da indgangene LUKKER kl. 16.15.

ADGANG TIL STADION

Alle skal fremvise og have scannet gyldig billet ved indgangene til Mejdal Stadion  også børn med gratis adgang. Der vil være flere indgange, hvilket vil fremgå af skilte. Det er KUN disse indgange, der kan blive benyttet af sikkerhedsmæssige årsager. Det betyder også, at der vil være vagter. Det er simpelthen for at kunne opretholde sikkerhedsafstande. ALLE indgange lukker kl. 16.15.

Der vil være mulighed for at komme ind på Mejdal Stadion fra kl. 15.00.

SIKKERHED

På Mejdal Stadion vil der være markeret et kæmpe område, hvorfra tilskuerne kan se det fantastiske show. Uanset placering, vil man kunne se showet, så en plads bagved giver ligeså god udsyn som foran. Det er MEGET vigtigt, at der udvises respekt for afmærkningen, da dette sker, så sikkerhedsafstandene overholdes.

AFLYSNING

Skulle vejret være af en sådan karakter, at det er sikkerhedsmæssigt uforsvarligt at afholde Vestjyllands Største Fyrværkerishow, vil fyrværkerishowet bliver aflyst. Dette kan ske med kort varsel. Der vil hurtigst muligt efterfølgende blive meldt en dato ud for et erstatningsshow. Billetterne refunderes ikke, men vil selvfølgelig kunne bruges til erstatningsshowet.

Headliners

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke