spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Veteranernes Familiedag 2020

Event aflyst

Veteranernes Familiedag 2020

Fra Gratis

Sted

Dato

26 sep 2020 kl. 11:30 - 15:00

Beskrivelse

For tredje år i træk gentages succesen Veteranernes Familiedag. Randers Kommune, Veteran Caféen Randers, Danmarks Veteraner, Kronjylland og Randers FC ligger op til en dag med oplevelser, hygge og netværk for veteraner og deres familier. I år ønsker vi i højere grad at sætte fokus på familien som helhed, og derfor rykker vi udendørs til en aktivitetsrig dag. Vi håber meget, at I har lyst til at deltage!

Arrangementet afholdes lørdag d. 26/9-20 fra kl. 11.30 - 15.00 i Romalt Bakker, beliggende Kristrup Engvej 22, 8960 Randers SØ. Arrangementet starter ved klatretårnet. 

Program
Kl. 11.30: Velkomst og praktiske detaljer v./ Veteranindsatsen i Randers Kommune
Kl. 12.00: Frokost
Kl. 12.00 - 15.00: Aktiviteter og konkurrencer: Klatretårn, BMX-bane, forhindringsbane og havespil/teambuilding. Nogle aktiviteter foregår som konkurrencer. Grundet COVID-19 deles I op i hold, så vi fordeles på de forskellige aktiviteter. 
Kl. 15.00: Eftermiddagskaffe, varm kakao og kage samt tak for i dag.
Programmet er forløbeligt og vi tager forbehold for ændringer.

Da vi skal være ude opfordrer vi jer til at tage varmt og praktisk tøj og ikke mindst jeres gode humør med. Vi håber I har lyst til en hyggelig dag i skoven med os! 

Arrangementet er gratis og henvender sig til alle veteraner og tidligere udsendte samt disses pårørende, særligt deres familier. Sidste tilmeldingsdato er fredag d. 18/9-20.
Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger mht. COVID-19, og opfordrer alle deltagende til at holde afstand, vaske fingre og spritte af. 
Grundet COVID-19 er der i år et max. deltagerantal på 100 pers., og derfor er tilmelding nødvendig!

Mvh. Randers FC, Veteran Caféen Randers og Veteranindsatsen i Randers Kommune.

Er der spørgsmål til arrangementet kan der rettes henvendelse til 92 15 21 98 / evs@jobakademi.randersfc.dk

Lokation

Romalt bakker aktivitetsbane og bmx Romalt bakker aktivitetsbane og bmx, Kristrup Engvej 22-26, 8960 RandersRanders SØ, 8960 Randers SØ

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .