Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Vi bygger det væk – debat for ny arkitekturserie på DR

Afholdt event

Vi bygger det væk – debat for ny arkitekturserie på DR

Fra Gratis

Sted

Dato

08 feb 2019 kl. 15:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

”Vi bygger det væk” er DRs nye arkitekturserie. Her møder vi danske arkitekter, som skaber nytænkende løsninger på vores største samfundsudfordringer. Vær med til at fejre premieren på serien, når vi inviterer til debat med de medvirkende arkitekter. 

”Vi bygger det væk” stiller fra den 12. februar skarpt på fire af vores største samfundsudfordringer. Vi skal tilpasse vores byer til klimaforandringerne. Vi skal have styr på C02udledningerne og ressourceforbruget. Vi skal skabe mere plads til naturen. Vi skal skabe byer, hvor mennesker mødes. 

Lanceringsdebatten samler de medvirkende arkitekter om at tænke højt, tale ud af posen og debattere med publikum, hvordan vi skaber morgendagens bæredygtige byer og byggerier. Vi krydrer debatten med klip fra programmerne og bobler undervejs.  

Du møder

Rikke Juul Gram, Schønherr. Flemming Rafn Thomsen, Tredje Natur. Lone Wiggers, C.F. Møller. Anders Lendager, Lendager Group. Kasper Guldager, GXN. Rasmus Astrup, SLA. Philip Hahn-Petersen, Habitats. Helle Søholt, Gehl. Katinka Hauxner, Hauxner. Sonja Stockmarr, DR. Lene Dammand Lund, KADK. Tue Foged, EFFEKT. 

Seriens fagredaktør Rasmus Rune Nielsen fra Andel styrer debatten og producenten Lars Rønnow Torp fra Thin Green Line Productions byder velkommen.  

Program 

15.00 Velkomst 
15.15 Debat ”Klimatilpasning og bynatur”  
16.00 Bobler 
16.15 Debat ”C02og sammenhængskraft”
17.00 Flere bobler

”Vi bygger det væk” er produceret i samarbejde med DR og realiseret med støtte fra Statens Kunstfond.   

Arrangør

Dansk Arkitektur Center (DAC) er Danmarks nationale center for udvikling og formidling af viden om arkitektur, byggeri og byudvikling.

Lokation

DAC i BLOX /DAC in BLOX Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .