Vi Elsker Rødovre

Vi Elsker Rødovre

Billetter fra DKK 315,00

Sted

Dato

20 maj 2023 kl. 11:00 - 23:59

Beskrivelse

Rødovre er epicentret for Vi Elsker. Byen, hvor det hele udsprang fra for mere end 10 år siden, og hvor de fest- og dansetektoniske plader fortsat støder sammen med sådan en kraft, at det skælver på hele Vestegnen. Så selvfølgelig starter årets tour hér! Vi ses i Espelunden lørdag d. 20. maj 2023 til 13 timer med fest og dans med de fedeste artister fra vores ungdom


Vi har to typer af billetter, ”Fest” samt ”Drink&Dance”, og som noget nyt skal vi feste sammen alle sammen, da pladsen ikke længere vil blive opdelt i to områder til henholdsvis ”Fest” og ”Drink&Dance”.


Om billetterne:

Fest-billet: giver adgang til festen

Drink&Dance-billet: giver adgang til festen + 20 valgfrie genstande inkl. udgangsarmbånd


Bar Sortiment:

Fadøl

Vodka m/energidrik

Astronaut drink

Isbjørn drink

Rom & Cola

Whisky & Cola

Gin & Tonic/Lemon

Cola - Cola Zero - Sport - Lemon - Tonic - Appelsin sodavand - Energidrik - Kildevand

Shots 2 cl. rør 

Tilkøbsmuligheder:

Tilkøb: Eget BORD tæt på scenen med plads til 8 personer.

Tilkøb: Drinkskuponer – obs salget lukket 7 dage før eventet.


Ændringer kan forekomme i Line-Up - Billetter kan IKKE refunderes i tilfælde af ændringer i Line-Up.

Modsat scenen opstilles der borde og bænke til fælles afbenyttelse.

Se www.vielsker.dk for flere info om mad, merchandise og andre praktiske informationer.

Arrangør

VI ELSKER vender tilbage med de fedeste fester i 2023! Glæd dig til at opleve stemningen med garanti for nostalgi med musikalske hitperler fra start til slut. Vi ved, hvordan du skal forkæles. Det bliver uden tvivl festen du ikke vil hjem fra - fyldt med kærlighed til alle vores idoler fra ungdommen og til hinanden.

Vi har to typer af billetter, ”Fest” samt ”Drink&Dance”, og som noget nyt skal vi feste sammen alle sammen, da pladsen ikke længere vil blive opdelt i to områder til henholdsvis ”Fest” og ”Drink&Dance”.

Læs mere om Vi Elsker

Lokation

Espelunden Espelunden, Rødovre parkvej, 2610 Rødovre

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .