eventet sluttede

Vi Elsker Zumba: Til fordel for BørneTelefonen

DKK 150,00

Sted

Dato

01 sep 2018 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Alle der deltager, deltager i lodtrækningen om en lækker SodaStream Spirit i hvid, med smagsvarianter. 

Event: 1.9.18 kl 15-17

Virumhallerne, hal 1
Geels Pl. 40, 2830 Virum

TIL FORDEL FOR BØRNETELEFONEN. 


Kom og dans for en god sag. Vi fylder Virumhallen med danseglade Zumba-elskere.

Jeres værter for dagen er:
Kira Eggers, Audrey Castaneda, Henrik Heidelbach og ikke mindst Zumba - instruktør Morten "Manse" Kristensen. En institution i zumba-miljøet. Manse har altid sine hold booket, og det gælder om at booke sig ind i god tid, til Manses timer. Han er meget populær, hvilket selvfølgelig betyder, at vi er ekstra glade, for at have ham ombord. HVORFOR: 

Sommeren er desværre ved at nå vejs ende, vi skal i gang igen! Kickstart motionen med to timers zumba (indlagt pause til at få lidt at drikke, etc.), sammen med os, og få et stort smil på læberne samtidig. Sved på panden, god musik og masser af mennesker at dele oplevelsen med! 

Henrik husker I måske fra TV, hvor han ved Kira Eggers´ professionelle kost-hjælp og en masse Zumba, tabte 20 kilo. Nu har han tabt 40 kilo i alt, men mangler de sidste 20! Hjælp Henrik med at tabe sig og nå sin drøm. Henrik elsker Zumba og vi ved, han kan smide de sidste kilo sammen med en masse glade og motiverende zumba-dansere. Erfarne som uerfarne. 

Primært handler det om at have det sjovt, og derfor har vi selvfølgelig Audrey Castaneda med, som er både dygtig til dans, men også har en strålende og morsom personlighed, der når helt ned til de bagerste rækker af salen. Hun danser med og spreder sit gode humør.

TIL FORDEL FOR BØRNETELEFONEN

BT modtager hvert år 100.000 henvendelser hvoraf kun 50.000 bliver besvaret grundet manglende resourcer. Vi vil gerne støtte op om de frivillige der knokler løs, for at hjælpe børn i nød i Danmark.

Pssst! Når de to timer er gået, vil Henrik, Audrey og Kira gerne sige et par ord. Både om Henriks rejse til vægttab, men også om Sense-livsstilen, som Audrey er stor tilhænger af. Det står en frit for, om man vil deltage i dette og er inkluderet i billetprisen. Det drejer sig om en halv times tid. 

Arrangør

Lokation

Geels Pl. 40, 2830 Virum, Denmark Geels Pl. 40, 2830 Virum, Denmark, Geels Plads 40, 2830 Virum

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .