Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Vi er alle spirituelle - men hvordan?

Afholdt event

Vi er alle spirituelle - men hvordan?

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

08 mar 2023 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi er alle spirituelle – men hvordan?

Foredrag og inspirationsaften med enkelte demoer blandt publikum.


Hvad vil det sige at være spirituel?

Hvordan kan jeg forstå og udvikle dette?

Hvilke værktøjer kan jeg anvende?
Hvad er forskellen på intuition og clairvoyante evner?

Er der forskel på at være spirituel, have clairvoyante evner og healende evner?

Fra teori til praksis. 

Lad dig inspirere i dit menneskesyn, dine tanker og følelsesmæssige handlemønstre og meget andet.

Kom med til en aften i spiritualitetens tegn og få stillet din nysgerrighed.

Er du nysgerrig på at gå endnu dybere og vide mere, så tilbyder Erlinng dagen efter (den 9/3) private sessioner hos Manja Vestergaard, Hvamvej 33, 7500 Holstebro. Tidsbestilling til Erlinng: sms 23307893, mail erlinng@erlinngchriistensen.dk

Om Erlinng.
Erlinng Chriistensen er et international kendt clairvoyant medie og healer med 25 års erfaring i den åndelige verdens tjeneste.

Han har deltaget i adskillige tv-udsendelser på bl.a. TV2 og DR2, har tidligere arbejdet som medie i England, været fast tilknyttet den spiritistiske Daniels Kirken i København gennem 3 år og har i mere end 20 år deltaget på de landsdækkende Krop, Sind, Ånd messer.

Erlinng tilbyder clairvoyance og spirituel coaching til private og virksomheder. Foredrag, klarsynsdemonstrationer, workshops og spirituelle uddannelser. Herunder Clairvoyance & Medie uddannelsen, Reiki & Healer uddannelsen og Mediumship 1, 2, 3.
Erlinng er medlem af clairvoyantforeningen.

Læs mere på www.erlinngchriistensen.dk

Arrangør

Det holistiske mellemrum.

Spændende events hvor det holistiske, spiritualiteten og det meningsfyldte liv er centrum for arrangementerne. 

Oplev interessante foredragsholdere give deres input til hvordan vi bedre forstår og lever i balance med vores krop, sind og ånd. Vi kigger på, i og omkring det hele menneske med forskellige øjne. 


Tag en pause og lad dig inspirere.

Manja arbejder som traume- sjæls- og reg. psykoterapeut. Arbejder derudover med dyretelepati, husrensning, meditationer og som Meta Health Master - forståelsen for kroppens komplekse sprog og signaler. 

Manja tilbyder 1:1 sessioner, foredrag, workshops, forløb og uddannelse.

Læs mere på www.manjavestergaard.dk eller www.hviskermedheste.dk

Lokation

Borbjerg-Hvam Kultur & Fritidscenter, Hvamvej 84, 7500 Holstebro

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .