Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

VI LÆSER SAMMEN /

Afholdt event

VI LÆSER SAMMEN /

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

08 nov 2022 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Når mørket sænker sig, samles vi om højtlæsning og hygge på Bakkehuset.

Kom til guidet fælleslæsning på Bakkehuset, hvor vi med det litterære museum som en hyggelig ramme læser tekster sammen og snakker om det, vi oplever, undervejs. Bakkehuset var i starten af 1800-tallet et centrum for dansk litteratur. I hjemmet hos ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbek kom digtere og forfattere for helt uformelt at læse højt for hinanden, give kritik og feedback på hinandens tekster og for at hygge sig sammen over en kop te eller et glas vin. Den litterære tradition holder vi i hævd med vores arrangement ”Vi læser sammen”, hvor vi mødes over litteraturen på en uformel måde, og hvor selve læseoplevelsen og det sociale fællesskab er i højsædet.

Vi kommer til at læse i alt to tekster sammen, som vores læseguide har udvalgt til dagen. Teksterne vil være på dansk og de kan være både ældre og nyere. Det kræver ingen særlige forkundskaber at deltage i arrangementet andet end nysgerrighed og lysten til at dele læseoplevelser med andre.

Arrangør

Bakkehuset er et litterært museum, en romantisk have og et kulinarisk orangeri. Oplev den danske guldalder i ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbeks genindrettede hjem.

Lokation

Bakkehuset Bakkehuset, Rahbeks Alle 23, 1801 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .