Vi laver artiskok af crepepapir / Tina Krøyer

Vi laver artiskok af crepepapir / Tina Krøyer

Billetter fra DKK 115,00

Online-event

Dato

11 apr 2023 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Vær med i dette hyggelige webinar, hvor Tina Krøyer laver en artiskokblomst, og du arbejder med hjemmefra, med dine egne materialer. Undervejs har du mulighed for at stille spørgsmål via chatten.

Vi laver sammen en artiskokblomst. Den er stor og lækker og fylder godt i en buket, men er også fantastisk som en solitærblomst i en lækker vase. En fantastisk værtindegave som vækker opsigt og beundring.

(Webinaret blev første gang gennemført i september 2022, men på utallige opfordringer tager vi den én gang til)

Sværhedsgrad: For letøvede eller øvede, som har styr på at klippe frynser til støvdragere. Er du begynder kan du sagtens være med, men især nyde at du kan tage replayet bagefter, i dit eget tempo, hvis der er nogle passager der bliver for vanskelige.Inkluderet er:

 • Skabeloner til blomsten, som inden webinaret skal downloades og udskrives. Skabelonerne ligger klar til download ca. en uge før webinaret.
 • Link til zoom-webinaret, som varer ca. en time. (Du kan ikke ses)
 • Oversigt over alle nødvendige materialer.
 • Dagen efter webinaret modtager du link til replay, så du har mulighed for at se webinaret igen, i dit eget tempo.
 • Rabatkode til shoppen på kroyerskvarter.dk, så du har mulighed for at anskaffe materialer inden webinaret, hvis du ikke allerede har dem derhjemme.
 • Erindringsmail et døgn før og to timer før webinaret.

Materialebehov:

- Kraftigt crepepapir. Jeg bruger det kraftige italienske 180 g’s papir. Du skal bruge lille/cyklamen/amarant eller lignende til støvdragere. Og grøn til stilk og blade. Olivengrøn er meget flot, men du kan også bruge en anden grøn, alt efter hvad du har.

- Elefanttråd ca. 1,1-1,4 mm til stilk. Blomsterhovedet bliver tungt, så vi kommer to stilke i én blomst.

- Pvc-slange til at gøre stilken tykkere med.

- En vatkugle, 50 mm, til et blomsterhoved. Kuglen skal have halvboret hul.

- En papirsaks.

- Lim - hvid lim (helst Tacky Glue som har en høj limevne) og varmelim.

- Lineal

- En strikkepind eller lignende, ca 3-4 mm tyk, til at forme med.

- evt. et falseben.

- Gerne PanPastel til at farve kanterne på bladene. Farven skal være mørkere end den grønne, og gerne med en rødlilla tone. Fx magenta shade/dark eller violet dark.

Om at deltage i et webinar:

Du kan ikke ses eller høres, men du kan stille spørgsmål via chatten.

Det anbefales at du ser webinaret på en tablet eller PC. Det bliver for småt på en telefon.

Du sidder klar med alle dine materialer derhjemme ved dit arbejdsbord, og måske en kop af din yndlingskaffe.

Arrangør

Papirblomsternørd. Forfatter til to bøger om crepepapirblomster: "Crepepapirblomster - materialer og teknikker" (2020) og "Crepepapirblomster 2 - farvning og finesser" (2022).


Blogger om kreativitet på det kreative univers: www.kroyerskvarter.dk. Kursusaktivitet, både fysisk og online. Tegning, papirblomster og meget mere. Her finder du også webshoppen som indeholder alle de lækre ting til at lave dine egne crepepapirblomster. 

Bestyrer Det Kreative Nyhedsbrev, som udkommer 1-2 gange om måneden. 

Uddannet industriel designer i tøjbranchen. Pædagogikum i erhvervspædagogik. Arbejdet med formgivning hele sit voksenliv. 20 års erfaring som underviser. 


FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .