Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Vi mindes - juleklarsyn med Camila Würtzgaard

Event aflyst

Vi mindes - juleklarsyn med Camila Würtzgaard

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

04 dec 2019 kl. 18:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

VI MINDES - JULEKLARSYN MED CAMILA WÜRTZGAARD

Julen er en særlig tid – en glædens tid. Men for mange  kan den også være forbundet med et stort savn. Denne aften vil det Clairvoyante Medium Camila Würtzgaard bruge decembers særlige stemning til at skabe et helt specielt klarsynsarrangement med plads til at mindes. Aftenen starter derfor med, at alle fremmødte får mulighed for at tænde et lys for deres kære på den anden side. Til et fantastisk stykke musik vil vi mindes vores kære afdøde og sende massere af glæde og taknemlighed deres vej. Vi vil lade minderne blomstre og give plads til alt det, der var…

Når musikstykket er færdigt, vil Camila tune ind på den åndelige verden og viderebringe kærlige beskeder og budskaber fra de afdøde på en omsorgsfuld og respektfuld måde. Som afslutning på klarsynet vil der blive videreleveret clairvoyante beskeder til udvalgte i salen.

Aftenen afsluttes på den fineste måde hvor vi, i lysenes skær, vil lytte til endnu et stykke musik – en rørende sang, der fortæller os, at de afdøde aldrig forsvinder helt og at vi vil møde dem igen.

Efter sangen er der mulighed for at drikke en kop kaffe og dele minder, hvis man har lyst til det. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til Camila.

Camila Würtzgaard er født med en unik gave, som hun dagligt bruger til at hjælpe de mange mennesker, der opsøger hendes ekspertise.

Når Camila afholder klarsyn arbejder hun altid for den åndelige verden. Hun bringer os tættere på det spirituelle og viser aftenens tilhørere, at den åndelige verden er støttende, løftende og fyldt med kærlighed og healing.

Ønsker du at mindes en kær afdød, at tænde et lys og sende en juletanke, eller er du blot nysgerrig og interesseret i den åndelige verden, så mød op til en spændende aften. 

Denne aften bliver med garanti noget helt speciel for os alle.

Pris: 100 kr. pr. person + gebyr

(Drikkevare og sødt kan købes for 20 kr.)

Læs mere her: 

http://wurtzgaard.dk/platform/

Arrangør

Clairvoyant medium & healer i Vejle

Lokation

Få Det Bedre Få Det Bedre, Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .