Vi mindes Kim Larsen- Foredrag med Jan Lysdahl

26 nov 2019 kl. 19:00 - 26 nov 2026 kl. 21:00

Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg

OBS. DETTE FOREDRAG ER RYKKET FRA DANEHOFSKOLEN TIL BASTIONEN, NYBORG 

BILLETTER SÆLGES DERFOR NU PÅ BASTIONENS HJEMMESIDE :

https://bastionen-nyborg.dk/ev...

Kom med til forrygende aften, når Jan Lysdahl fortæller om, hvordan det gik til at en knægt fra Ballerup pludselig kom til at spille trommer for Kim Larsen, og medvirkede på de to bedst sælgende albums i dansk musikhistorie.

Jan Lysdahl var manden bag trommerne da Kim Larsen indspillede Midt om Natten (1983) og Forklædt som Voksen (1986). Hør historierne fra én der oplevede det hele på første række, da Kim Larsen for alvor slog igennem og blev folkeeje i 1980’erne. Jan Lysdahl viser billeder, spiller musik og fortæller om sin tid sammen med Kim Larsen, og hvordan årene med Danmarks mest populære sanger, fik stor betydning for hans liv, både som musiker og menneske.

Et musikalsk og historisk tidsbillede, fremført som en autentisk, nærværende, og ærlig beretning om hele Danmarks nationalskjald Kim Larsen.

Om Jan Lysdahl:
Jan Lysdahl (1961) er født på Østerbro, opvokset i Ballerup, og har været professionel musiker og sangskriver i 35 år. Lysdahl har indspillet og turneret med bl.a. Kim LarsenOne TwoSanne SalomonsenMichael Learns To RockSmokieRasmus Nøhr, Lars H.U.G.MoonjamLaid BackHanne BoelAnne Dorte MichelsenLill LindforsPalle MikkelborgTrine ReinJennifer RushBent Fabricius-Bjerre, Nanna Lüders Jensen, DJ EncorePoul Krebs, Rugsted & Kreutzfeldt, Sko & Torp og Björn Afzelius

Jan Lysdahl har desuden været kapelmester: Hos Otto, Stjernejoker (med Mette Lisby) og senest i Sankt Hans på TV2 Charlie (med Annette Heick), samt i det prisbelønnede TV program Gangstativerne på TV2. Han har været ansat som A&R manager på EMI, BMG, Metronome-Replay og er aktiv som producer for blandt andre Lis SørensenEmiliaDen Eneste Ene og Hannibal & Jerry, og er desuden komponist på det folkekære nummer "Hammer Hammer Fedt". Jan Lysdahl fungerer også som A&R manager og spiller trommer i forskellige live-sammenhænge, og har medvirket på cirka 200 albums,inklusiv de to mest solgte albums i Danmarkshistorien, Midt om natten og Forklædt som voksen med Kim Larsen.

Billet UDSOLGT