Vi mindes Kim Larsen- Foredrag med Jan Lysdahl

30 jan 2020 kl. 19:00 - 21:00

Musikbiblioteket, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense

Kom med til forrygende aften, når Jan Lysdahl fortæller om, hvordan det gik til at en knægt fra Ballerup pludselig kom til at spille trommer for Kim Larsen, og medvirkede på de to bedst sælgende albums i dansk musikhistorie.


Jan Lysdahl var manden bag trommerne da Kim Larsen indspillede Midt om Natten (1983) og Forklædt som Voksen (1986). Hør historierne fra én der oplevede det hele på første række, da Kim Larsen for alvor slog igennem og blev folkeeje i 1980’erne. Jan Lysdahl viser billeder, spiller musik og fortæller om sin tid sammen med Kim Larsen, og hvordan årene med Danmarks mest populære sanger, fik stor betydning for hans liv, både som musiker og menneske.

Et musikalsk og historisk tidsbillede, fremført som en autentisk, nærværende, og ærlig beretning om hele Danmarks nationalskjald Kim Larsen.

Om Jan Lysdahl:
Jan Lysdahl (1961) er født på Østerbro, opvokset i Ballerup, og har været professionel musiker og sangskriver i 35 år. Lysdahl har indspillet og turneret med bl.a. Kim LarsenOne TwoSanne SalomonsenMichael Learns To RockSmokieRasmus Nøhr, Lars H.U.G.MoonjamLaid BackHanne BoelAnne Dorte MichelsenLill LindforsPalle MikkelborgTrine ReinJennifer RushBent Fabricius-Bjerre, Nanna Lüders Jensen, DJ EncorePoul Krebs, Rugsted & Kreutzfeldt, Sko & Torp og Björn Afzelius