spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Vi Taler Kun Om TV-2 – Liveoptagelse på RAGNAROCK

Afholdt event

Vi Taler Kun Om TV-2 – Liveoptagelse på RAGNAROCK

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

11 okt 2022 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Vi Taler Kun Om TV-2 er Danmarks Lykkeligste Podcast om Danmarks Lykkeligste Band. Hverken mere eller mindre. Værterne på podcasten dykker ned i TV-2's bagkatalog og gennemgår samtlige udspil fra orkesteret, der har været lydtapet til danskernes liv i over fire årtier. Udover at lytte til og tale om hvert enkelt nummer på alle pladerne, er der også plads til en masse sjove anekdoter om bandet og et kig på anmeldelserne, som de lød i diverse aviser.


På RAGNAROCK indspiller Mikael og Morten afsnittet om opsamlingsbokssættet HITS, der udkom i 2004. Det kommer blandt andet til at handle om Have A Cigar-studiet, som nu er en del af udstillingen på RAGNAROCK, og så har de to værter inviteret et par spændende gæster, blandt andre sportskommentator Dennis Ritter, der er meget stor fan og ikke er bange for at flette TV-2 citater ind i for eksempel sin kommentering af Tour de France.


For Mikael Strøm Eriksen og Morten Rosenberg Panduro har TV-2 været en tæt følgesvend siden ungdommen. Mikael fra begyndelsen af hans gymnasietid i 1984, hvor Nutidens Unge udkom, og hvor bandet sang om fester, fodbold og matematik – alt sammen noget, der også fyldte i Mikaels liv dengang. Morten faldt i gryden, da han hørte TV-2 på sin søsters walkman i en alder af otte år, og som voksen mødte han sin kommende hustru til en TV-2-koncert, og de har nu to drenge opkaldt efter to af bandets medlemmer.

TID, PRIS, STED:


11 oktober kl. 18.30-20.30

120 kr. (+ billetgebyrer)

Dørene åbner kl. 18.15

OBS. Udstillingen er slukket under arrangementet.

Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .