Viden og Vin: Hotel Scandic i et internationalt Lyngby

27 mar 2019 kl. 17:00 - 18:30

Hotel Scandic Eremitage, Lyngby Storcenter, Klampenborgvej 230, 2800 Kgs. Lyngby

Vidste du, at der ligger et hotel på toppen af Lyngby Storcenter?

Kom på hotel i din egen by og få et indblik i hotelverdenen og de mange internationale borgere i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Arrangementet starter med en rundvisning med hoteldirektør Birgit Nørgaard som guide. Her får du mulighed for at se dele af hotellet, der normalt ikke er tilgængelige for offentligheden og få et indblik i, hvad der sker på den anden side af receptionen.

Hotel Scandic har gæster fra hele verden. Det har Lyngby-Taarbæk Kommune også. I kommunen bor der omkring 5000 internationale borgere, der arbejder på bl.a. DTU og byens mange store virksomheder. 

Men hvem er de, hvor kommer de fra, og hvad laver de i Lyngby? Kom og få svaret og hør en international borger fortælle om sit møde med byen.

Om Viden & Vin

Konceptet ”Viden & Vin” udspringer af Vidensbyens netværk for kommunikation. Ideen er at invitere interesserede borgere indenfor hos lokale virksomheder og institutioner i Lyngby-Taarbæk. Her kan man den sidste uge i hver måned blive lidt klogere på, hvad der gemmer sig bag murene og høre et eller flere foredrag om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder.

Hvert arrangement tager max halvanden time og undervejs bliver der serveret et glas vin.