Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Viden og Vin på DTU Skylab

Afholdt event

Viden og Vin på DTU Skylab

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

31 mar 2022 kl. 18:00 - 19:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom med når vi slår dørene op til årets første Viden & Vin hos DTU Skylab og få indblik i nuværende projekter der ønsker at bidrage til et bedre og mere bæredygtigt Lyngby.

I 2020 åbnede DTU Skylab sin nye tilbygning, som samtidig blev Danmarks første diamantcertificerede byggeri. DTU Skylab er DTU’s living lab for innovation og iværksætteri. Her matches topmoderne teknologi og videnskab med et ambitiøst og åbent fællesskab, hvor studerende, forskere og virksomhedspartnere mødes for at udveksle viden og udvikle visionære løsninger til udfordringer i den virkelige verden og i vores Science City.

Program

18.00 Velkommen og intro til DTU Skylab

18.20 Talk & Workshop: People & Planet friendly Student Innovation: Creating a desirable Future for Lyngby

18.50 Vin & Netværk

19.10 Rundvisning i det nye DTU Skylab

19.30 Tak for i dag!

OBS! Dette Viden & Vin-arrangement afholdes på engelsk.


Om Viden & Vin

Viden & Vin udspringer af Science City Lyngbys netværk for kommunikation. Idéen bag er at invitere borgere indenfor hos vores mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder, mens man nyder et glas vin.

Photo credit: Kaare Smidt

Lokation

DTU Skylab DTU Skylab, Centrifugevej 374, 2800 Kongens Lyngby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .