VIDEN & VIN BESØGER BAKKEN

eventet sluttede

VIDEN & VIN BESØGER BAKKEN

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

27 maj 2021 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

Kom på besøg i verdens ældste forlystelsespark Bakken. Få et unikt blik bag facaden når vi inviterer til Viden & Vin i den gamle rutschebanes have. 


Kom med i Rutchebanens have
Det helt specielle sted midt på Bakken er hjemsted for mange minder og historier. Som noget helt unikt kan du komme med ind i den gamle rustchebanes hemmelig have. Kom og hør sjove historier om den gamle rustchebane i verdens ældste forlystelsespark Bakken og mød den folkekære figur Pjerrot.

Program: 
Kl. 17.00: Ankomst til Rutschebanens Have
Kl. 17.30: Oplæg v. Bjørn Banemann og Bakkens Pjerrot om Rutschebanen, Bakken og det at være Bakkens Pjerrot
Kl. 18.15: Arrangement afsluttes med en tur i rutschebanen
Kl. 18.30: Tak for i dag! Gæster kan fortsætte rundt på Bakken med spisning og forlystelser

Hvor: Bakken, Den gamle trærutschebane
Hvornår: Torsdag den 27. maj kl. 17.00 -18.30
Billetter: Entrépris: 50 kr. inkl. et glas vin. Der er begrænsede pladser til arrangementet og tilmelding er nødvendig.

Lokation

Bakken Bakken, Dyrehavevej 62, 2930 Klampenborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .