VIDEN & VIN BESØGER FUTUREBOX

eventet sluttede

VIDEN & VIN BESØGER FUTUREBOX

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

30 jun 2021 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

Viden & Vin finder sted i Futurebox på DTU onsdag den 30. juni. Her udklækkes hvert år nogle af Danmarks bedste tech-startups. 

Kom på besøg i Futurebox på DTU, hvor Danmarks mest to mest ambitiøse acceleratorprogrammer, Danish Tech Challenge (DTC) og GreenUp, har til huse. Til dette Viden & Vin-arrangement kan du blive klogere på, hvad accelerationsprogrammer gør for at hjælpe startups i gang med deres vækstrejse og møde nogle af dem, der udvikler fremtidens tech-løsninger.

Hvor: Futurebox, Elektrovej 331, 2800 Kgs. Lyngby

Hvornår: Onsdag den 30. juni 2021 kl. 17.00-18.30

Program

 • Velkomst og vin
 • Velkommen til Futurebox (DTC, Inkubation, DTU Science Park)
 • Hvorfor GreenUp acceleration?
 • Mød en startup

Om GreenUp Accelerator
GreenUp Accelerator er Danmarks mest ambitiøse accelerationsprogram for klimatekniske startups, der arbejder med CO2-reduktion. Deres mål er simpelt: At opskalere klimatekniske startups, der arbejder med løsninger og teknologier, der gør en forskel i reduktion af CO2-emissioner.

Mens målet er simpelt, er opgaven det ikke. GreenUp Accelerator består derfor af i alt 20 måneders intensiv acceleration. De er med fra den klimatekniske opstart gennem den ofte oversete gearingsfase og ind i opskaleringsfasen. I opskaleringsfasen vil de deltagende start-ups være klar til at komme ind på internationale markeder. Læs mere om GreenUp Accelerator.

Om Viden & Vin
Viden & Vin udspringer af Science City Lyngbys netværk for kommunikation. Idéen bag er at invitere borgere inden for hos vores mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder, mens man nyder et glas vin.

Lokation

Futurebox Futurebox, Elektrovej 331, 2800 Kongens Lyngby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .