Viden & vin: DTU har vokseværk

28 feb 2019 kl. 17:00 - 18:30

DTU Fotonik bygning 340, Asmussens Allé, 2800 Kongens Lyngby

Vil du høre mere om planerne for udviklingen af DTU? 

For at gøre plads til flere studerende, flere forskere og flere samarbejder fra hele verden, står DTU Lyngby Campus over for en spændende udvikling af de fysiske rammer. En udvikling, der både byder på store byggerier, hyggelige små oaser og masser af gangstrøg og cykelstier, som skal forbinde campus på kryds og tværs og med de omkringliggende områder.

Hør om visionerne for området når projektchef i CAS Bygherre Ina Borup og driftschef i CAS Anders B. Møller fortæller om henholdsvis udviklingen af campus og DTU smart campus initiativer. Campusdirektør Jacob Steen Møller vil også være til stede.

Om Viden & Vin

Konceptet ”Viden & Vin” udspringer af Vidensbyens netværk for kommunikation. Ideen er at invitere interesserede borgere indenfor hos lokale virksomheder og institutioner i Lyngby-Taarbæk. Her kan  man den sidste torsdag i hver måned blive lidt klogere på, hvad der gemmer sig bag murene og høre et eller flere foredrag om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder.

Hvert arrangement tager max halvanden time og undervejs bliver der serveret et glas vin.

Billet

DKK 50,00 + DKK 8,74 gebyr