Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Viden & Vin om Power-to-X

Få billetter tilbage
Afholdt event

Viden & Vin om Power-to-X

Fra DKK 50,00

Sted

Flere tidsrum

25 oktober 2023
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Viden & Vin om Power-to-X

Power-to-X er et nyt buzzword i medierne, og det lyder næsten som om det er svaret på alle energitrængsler fremadrettet. Men hvad betyder det egentlig? Og hvad er perspektiverne i teknologien og alle de dertil relaterede løsninger? Hvor langt ude i fremtiden taler vi om?

Kom og hør om perspektiverne i de nye teknologier, om Topsoes nye fabrik i Herning og hvordan de ser fremtiden inden for tung transport (skibe, fly) og grønne brændstoffer.

Arrangementet er som sædvanlig kl. 17.00, og det finder sted hos Topsoe, Haldor Topsøes Alle 1, 2800 Kgs. Lyngby.

OBS - kom 15 minutter før, da alle skal indtjekkes før eventet begynder kl. 17.00.

Pga. virksomhedens sikkerhedspolitik vil aftenens servering af vin udelukkende være alkoholfri.


Program

16.45 Ankomst og indtjekning

17.00 Velkommen og introduktion til Topsoe

17.15 Foredrag om Power-to-X

18.00 Alkoholfri Vin & Netværk

18.30 Tak for i dag!

Om Viden & Vin

Viden & Vin udspringer af Science City Lyngbys netværk for kommunikation. Idéen bag er at invitere borgere indenfor hos vores mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder, mens man nyder et glas vin.

Lokation

Topsoe, Haldor Tosøe Alle 1, 2800 Kongens Lyngby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .