Viljen til at leve et normalt liv

eventet sluttede

Viljen til at leve et normalt liv

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

01 jun 2022 kl. 18:30 - 20:45

Beskrivelse

Endeligt er Rune efter mange opfordringer og forespørgsler i Aarhus (Remisen på Godsbanen) med sit foredrag ‘Viljen til at leve et normalt liv’. Derfor har du nu muligheden for at høre Rune fortælle om sit liv, der har på den en side ifølge Rune er “lige så røv-kedeligt, som alle andres”, men som på den anden side også byder på nogle udfordringer og perspektiver, som gennemsnitsdanskeren ikke skal forholde sig til.

Rune skriver på sin hjemmeside følgende om sit foredrag:

“Jeg har længe gjort mig tanker om at skulle holde foredrag. Egentligt har jeg holdt mig tilbage for i mit hoved er jeg jo bare ‘Rune fra Ulstrup med lort på dækket’. Så spændende er jeg da heller ikke! Jeg tænker dog alligevel, at jeg har en historie, nogle budskaber og nogle spændende perspektiver på livet, som jeg gerne vil ud med - og derfor vil jeg gerne holde foredrag.
Jeg har en tro på, at jeg gennem min historie kan være med inspirere mit publikum til at reflektere over deres eget liv; "hvad er egentligt vigtigt?", "sætter jeg ordentligt pris på det, jeg nu engang har?", "hvad betyder noget for mig?", "hvordan holder man humøret oppe, selvom livet til tider kan være imod en?".

Jeg tilpasser mit foredrag efter mit publikum. Mit foredrag kommer dog uanset hvad blandt andet til at handle om; fightervilje, alt for mange hospitalsbesøg, brudte drømme, sorg, en ‘du skal være så normal som andre’-tilgang, frygt, positivt livssyn, fordomme, stædighed, røverhistorier, fandenivoldskhed, kærlighed, en vanvittig familie på godt og ondt, berøringsangst, uforudsigelighed og en kæmpe stor portion selvironi og humor”.

Tag for øvrigt et kig på Runes hjemmeside:

http://runesforedrag.dk

Lokation

Godsbanen Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .