VILJEN TIL LIVET

30 maj 2018 kl. 19:00 - 21:00

Middelfart Bibliotek, Havnegade 6, 5500 Middelfart


Det dyrebareste vi har er ubetinget livet, hvad vi opnår i livet, hvordan vi lever livet, afhænger i første omgang af os selv, for uanset hvilket liv vi har levet som voksen, eller lever, vil det altid falde tilbage på vores egen opfattelse af livet, hvad der var godt eller skidt.

I efteråret 2015 var jeg ude på et Handels Gymnasium for at holde mit foredrag “Viljen”, her fik jeg efterfølgende en mail fra en ung gymnasieelev, der skrev at hun mente at mit fokus på mere vilje ville være skadeligt for mange unge der i forvejen havde høje ambitioner, unge der i den grad led under samfundets høje krav. Selv var hun indlagt på ungdomspsykiatrisk afdeling i den pågældende by.

Mailen satte mig i gang med at skrive en bog rettet mod, børn, unge og forældre! Dette foredrag og bogen ”Viljen til livet”, er netop mit forsøg på at rette den misforståelse som gymnasieeleven havde fået… at en større viljestyrke ville betyde krav, større ambitioner, krav om bedre præstationer.

Dette foredrag er til mennesker der ønsker forandring, til mennesker der ønsker at udvikle deres livstil til noget bedre for dem selv, til dem, der ønske en større viljestyrken til forandring uanset hvad livet indtil nu har budt på.

Mit foredrag er også til behandlere og psykoterapeuter, der vil vide mere om hvad viljen er, høre om hvordan jeg gennem mange år har arbejdet med den, både som en terapeutisk metode og et resultat i mit arbejde med meget svære psykiske problematikker.

Foredraget er til virksomheder der har viljen til at skabe omsorg, nærhed og et sundt psykisk miljø hvor ”det svageste led” er det vigtigste ”led” og hermed skabe den sunde præstationskultur. Det er for virksomheden der ønsker medarbejdere med stor viljestyrke på alle niveauer.

”Det er min erfaring, at en styrket vilje kan ændre alt, man

kan begynde at styrke sin vilje når som helst, hvor som helst,

i alle livssituationer og aldre.”

Erik vil på sin ligefremme facon fortælle om eget liv, livserfaringer, hans holdninger til mangt og meget bl.a. hele det psykiatriske diagnosesystem samt dette at være behandler i dagen Danmark.

Erik Østenkjær Dipl. Psych. MFCC er mest kendt som mentaltræneren der har været sparringspartner for eliteidrætsudøvere indenfor 28 sportsgrene i 21 lande, ligeledes har han været tilknyttet en række af Danmarks førende fodboldhold, håndboldhold og ishockeyklubber, Team Saxo Bank, Dansk Speedway, samt løbende hjulpet sportsfolk fra flere af de største sportsklubber i Europa. Erik er en ivrig blogger på BT og Avisen.dk, hvor han ikke er bleg for at tage stilling i samfundsdebatten. Erik har ligeledes en baggrund som behandlingsleder og forstander for unge med svære psykiske og sociale problemer, samt som personalechef og direktør i en større multinational koncern.

Billet

Salg lukket


Købt inden d.1 maj

Salg lukket


Pensionist

Salg lukket