spring til hovedindhold

Villa Wilder Night: Det bevidste parforhold m/Joan Ørting og GÆST

Villa Wilder Night: Det bevidste parforhold m/Joan Ørting og GÆST

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

19 jan 2024 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse


Denne aften er for alle uanset om man er i en relation eller ej. Alle de forhold vi har i livet, er relationer, så denne aften ville kunne styrke dine bånd, uanset om du forholder dig til din familie, venner, børn, kolleger - eller en partner. Det er samme mekanismer, når vi bevæger os mod at være autentiske mennesker, hvor alle følelser og egenskaber er tilladt.

Når det handler om at leve på en vågen måde i verden, er vores inderste ønske er at komme fri af historier og begrænsende overbevisninger. Vi tiltrækker ubevidst mennesker, steder, begivenheder og situationer for at udvikle os og afvikle vores egne fortællinger. Det handler om et valg. Hvis vi ikke lærer lektien første gang, får vi chancen igen med andre mennesker og situationer, indtil vi har taget det alvorligt, lært af det og transcenderet læringen.

Denne aften handler om, hvordan vi bevæger os fra det traditionelle parforhold til det bevidste parforhold.


Efter workshoppen åbner vi Villa Wilders bar.

Lokation

Villa Wilder, Wildersgade 55, 1408 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på