eventet sluttede

VILLA Workshop: WeLoveVideo

Gratis

Sted

Dato

12 maj 2020 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

’Video med mobilen’ er en praktisk, sjov og intens workshop, hvor deltagerne lærer at optage, redigere og publicere videoproduktioner med mobilen.
I får tips og tricks til at producere ‘de rigtige’ optagelser, de gode klip og I får indblik i genrer og formater, der virker på nettet. I bliver i stand til at producere simple mobilvideoer og bruge disse i jeres arbejde.

Kursusdagen veksler mellem oplæg og øvelser og vil give erfaring med at:

- Optage gode video-sekvenser
- Redigere video direkte på mobilen
- Arbejde med tekster på video/ (og fotos/grafik)
- Publicere video direkte fra mobilen
- Planlægge produktioner, så de virker bedst på nettet - herunder indblik i aktuelle videogenrer og brug af ekstraudstyr til produktionen.

På kurset medbringer vi diverse ekstraudstyr (små stativer, eksterne mikrofoner, etc.), som I kan afprøve og overveje forud for evt. indkøb.

Kursuslederen på workshoppen vil være Rune Michelsen 🌼
Rune er journalist og partner i WeLoveVideo, der siden 2000 har beskæftiget sig med online-video og web-tv. Han har produceret mere end 500 web-tv-produktioner for medier, virksomheder og organisationer.
Rune Michelsen er erfaren kursusleder og har gennem 15 år har holdt talrige oplæg, kurser og strategi-dage for adskillige danske mediehuse, virksomheder og organisationer. Han har som journalistisk lektor på Syddansk Universitet fulgt udviklingen indenfor online-video og mobilvideo tæt og blandt andet udgivet rapporter om online-video og de danske nyhedsmediers brug af web-tv.

________________________________

📽 Tilmelding:
Workshoppen er GRATIS, men kræver tilmelding. Der er kun 16 pladser på workshoppen, så skynd dig at få fingrene i din billet!

📽 Afbud:
Bliver du forhindret i at deltage, må du gerne give din billet videre. Ellers er det vigtigt, at du melder afbud senest 24 timer inden, så vi kan nå at give billetten videre til en anden. Et no-show-fee på 500kr bliver opkrævet, hvis man ikke har meldt afbud.

📽 Max en billet pr. person.

_________________


Programmet “Fremtidens Kunst- og Kulturskabere” er skabt af Villa Kultur i samarbejde med Københavns Kommunes Kultur-og Fritidsforvaltning, og er søsat for at støtte de helt nyskabende idéer inden for samtidskunst.

Fra 2019-2022 sætter Villa Kultur fokus på inspiration, kompetencer og udfoldelsesmuligheder til en karriere for de mange talenter på kunst- og kulturscenen. Det sker med Villa Talks, Villa Workshops og Villa Oplevelser.

Projektet er generøst støttet af Det Obelske Familiefond

Arrangør

Lokation

Villa Kultur Villa Kultur, Krausesvej 3, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .