VILLAmastermind

06 jun 2018 kl. 15:00 - 17:30

Villa Kultur, Krausesvej 3, 2100 København

Som iværksætter sidder man ofte alene med sine refleksioner, idéer og problemstillinger, hvor man kan længes efter partnere at brainstorme og sparre med. Hvis du kan nikke genkendende til den følelse, vil vores VILLAmastermind workshop være det helt rigtige for dig.

Villa Kultur vil gerne invitere dig med til vores næste VILLAmastermind workshop, hvor mennesker mødes på tværs af kulturlivets mangfoldighed og giver værdi til hinanden.

I Villa Kultur inspirerer og hjælper kulturskabere, iværksættere og kreative ildsjæle til dagligt hinanden med hver vores karakter og praktiske erfaring. Til vores VILLAmastermind workshops åbner vi dørene op og inviterer dig med til at deltage i et værdiskabende fællesskab sammen med nogle af Københavns skarpeste kulturskabere i en stukbelagt herskabsvilla med højt til loftet.Til en VILLAmastermind workshop indgår du i dialog og sparrer med andre kulturiværksættere og modtager kvalificerede perspektiver på netop de udfordringer, du står med lige nu i din virksomhed. I denne workshop sætte der nemlig fokus på, hvordan du kan få mere værdi til din virksomhed.

I vores VILLAmastermind workshops bliver grupperne sammensat og faciliteret af Danni Liljekrans, der er uddannet life- og business coach og har mange års erfaring bag sig som facilitator. Danni sørger for at lede diskussionerne og holde deltagerne på sporet, så workshoppen giver bedst muligt udbytte for alle.


Billet

Salg lukket