VILLAworkshop: Kick-start dit efterår som iværksætter

28 aug 2018 kl. 15:00 - 18:00

Villa Kultur, Krausesvej 3, 2100 København

Er du iværksætter og brænder du ligeså meget for fællesskab og kulturskabelse, som vi gør? Så deltag i vores næste VILLAworkshop og kick-start efteråret i din forretning. Vi har nemlig fået Pernille Krause til at komme forbi og guide os til at øge energien og sætte motivationen igang igen efter en solrig sommerferie. Har du brug for forandring, brud med gamle vaner og større mod til at udnytte dine styrker? Så deltag i workshoppen og bliv din egen bedste chef.


VILLAworkshop: Kick-start dit efterår som iværksætter

En af de udfordringer vi ofte rammer ind i, er at komme ud af vores comfort zone og få sat handling bag den forandring som vi ønsker. Vores comfort zone er bygget til at holde os trygge og i sikkerhed – vi beskytter os selv mod et fremtidigt potentielt nederlag eller ubehag. Det er en fin mekanisme som tjener os i visse sammenhænge. Men ikke når det kommer til at udvikle os personligt og træde ud i en forbedret version af os selv.

Det kræver et (kærligt) fokus på vores vaner, og hvad de i virkeligheden giver os – og hvordan vi kan læne os ind i nye vaner, der bringer os tættere på dét vi gerne vil opnå. Mange mennesker VIL gerne forandring, men kommer ikke i mål, når hverdagen melder sig på banen. Dermed risikerer vi at miste troen på at det kan lykkes – og det kan få os til at føle os begrænset i vores udvikling.


Denne workshop er for dig, der har brug for at blive klædt på til at flytte personlige grænser gennem større selvindsigt og coachende værktøjer, således at du får gjort det du sætter sig for. Til denne workshop kan deltagerne tage konkrete værktøjer med sig fra dagen som ikke kan undgås at afspejle sig i den enkeltes ledelsesadfærd. Deltagerne vil blive inddraget aktivt og arbejde handlingsorienteret og får på den måde mulighed for at tage ansvar for egen udviklingsproces og forankre de nye muligheder der ligger i en ny adfærd.


Til denne VILLAworkshop får du:

  • En introduktion til coachingens 6 trin
  • Øvelser til refleksion til større selvindsigt
  • Øvelser til at udnytte dine styrker
  • Motivation til forandring og udvikling


VILLAworkshops bliver altid faciliteret af erfarne og kvalificerede facilitatorer, der sørger for at lede indhold og diskussioner, så de får bedst muligt udbytte for alle. Denne VILLAworkshop bliver faciliteret af Pernille Krause, der driver egen konsulentvirksomhed, hvor hun hjælper danske arbejdspladser med at skabe større arbejdsglæde gennem fokus på adfærd og relationer.


- HVAD er VILLAworkshop -

I Villa Kultur styrker vi kulturlivet i København, og forener mennesker på tværs af kulturelle brancher. Derfor inviterer vi både vores medlemmer og byens borgere til en månedlig VILLAworkshop - en workshop med fokus på netværk, inspiration og værdi til dit arbejdsliv. Formålet med workshoppene er at udvikle forskellige kompetencer og perspektiver på, hvordan man som kulturskaber kan få mere værdi til ens arbejdsliv og i ens relationer.

Udover en kompetenceudvikling, handler VILLAworkshop også om netværksdannelse, og er et rum, hvor kulturskabere kan indgå i dialog med hinanden, finde nye sparringspartnere og evt. en fremtidig forretningsrelation.

VILLAworkshops er et middel til at forene Københavns sejeste kulturskabere og udvikle et netværk, så vi kan gøre dét vi gør bedst, nemlig skabe kultur og rykke Københavns kulturliv i fællesskab.

Målgruppe:
Vores VILLAworkshops er tiltænkt kulturskabere og iværksættere i København.

Pris:
Gratis – men husk at sikre dig en gratis billet

Afbud:
Husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at komme, så en anden iværksætter kan få din plads i workshoppen.

Gratis Billet

Salg lukket