spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

VILLAworkshop: Kick-start dit efterår som iværksætter

Afholdt event

VILLAworkshop: Kick-start dit efterår som iværksætter

Fra Gratis

Sted

Dato

28 aug 2018 kl. 15:00 - 18:00

Beskrivelse

Er du iværksætter og brænder du ligeså meget for fællesskab og kulturskabelse, som vi gør? Så deltag i vores næste VILLAworkshop og kick-start efteråret i din forretning. Vi har nemlig fået Pernille Krause til at komme forbi og guide os til at øge energien og sætte motivationen igang igen efter en solrig sommerferie. Har du brug for forandring, brud med gamle vaner og større mod til at udnytte dine styrker? Så deltag i workshoppen og bliv din egen bedste chef.


VILLAworkshop: Kick-start dit efterår som iværksætter

En af de udfordringer vi ofte rammer ind i, er at komme ud af vores comfort zone og få sat handling bag den forandring som vi ønsker. Vores comfort zone er bygget til at holde os trygge og i sikkerhed – vi beskytter os selv mod et fremtidigt potentielt nederlag eller ubehag. Det er en fin mekanisme som tjener os i visse sammenhænge. Men ikke når det kommer til at udvikle os personligt og træde ud i en forbedret version af os selv.

Det kræver et (kærligt) fokus på vores vaner, og hvad de i virkeligheden giver os – og hvordan vi kan læne os ind i nye vaner, der bringer os tættere på dét vi gerne vil opnå. Mange mennesker VIL gerne forandring, men kommer ikke i mål, når hverdagen melder sig på banen. Dermed risikerer vi at miste troen på at det kan lykkes – og det kan få os til at føle os begrænset i vores udvikling.


Denne workshop er for dig, der har brug for at blive klædt på til at flytte personlige grænser gennem større selvindsigt og coachende værktøjer, således at du får gjort det du sætter sig for. Til denne workshop kan deltagerne tage konkrete værktøjer med sig fra dagen som ikke kan undgås at afspejle sig i den enkeltes ledelsesadfærd. Deltagerne vil blive inddraget aktivt og arbejde handlingsorienteret og får på den måde mulighed for at tage ansvar for egen udviklingsproces og forankre de nye muligheder der ligger i en ny adfærd.


Til denne VILLAworkshop får du:

  • En introduktion til coachingens 6 trin
  • Øvelser til refleksion til større selvindsigt
  • Øvelser til at udnytte dine styrker
  • Motivation til forandring og udvikling


VILLAworkshops bliver altid faciliteret af erfarne og kvalificerede facilitatorer, der sørger for at lede indhold og diskussioner, så de får bedst muligt udbytte for alle. Denne VILLAworkshop bliver faciliteret af Pernille Krause, der driver egen konsulentvirksomhed, hvor hun hjælper danske arbejdspladser med at skabe større arbejdsglæde gennem fokus på adfærd og relationer.


- HVAD er VILLAworkshop -

I Villa Kultur styrker vi kulturlivet i København, og forener mennesker på tværs af kulturelle brancher. Derfor inviterer vi både vores medlemmer og byens borgere til en månedlig VILLAworkshop - en workshop med fokus på netværk, inspiration og værdi til dit arbejdsliv. Formålet med workshoppene er at udvikle forskellige kompetencer og perspektiver på, hvordan man som kulturskaber kan få mere værdi til ens arbejdsliv og i ens relationer.

Udover en kompetenceudvikling, handler VILLAworkshop også om netværksdannelse, og er et rum, hvor kulturskabere kan indgå i dialog med hinanden, finde nye sparringspartnere og evt. en fremtidig forretningsrelation.

VILLAworkshops er et middel til at forene Københavns sejeste kulturskabere og udvikle et netværk, så vi kan gøre dét vi gør bedst, nemlig skabe kultur og rykke Københavns kulturliv i fællesskab.

Målgruppe:
Vores VILLAworkshops er tiltænkt kulturskabere og iværksættere i København.

Pris:
Gratis – men husk at sikre dig en gratis billet

Afbud:
Husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at komme, så en anden iværksætter kan få din plads i workshoppen.

Arrangør

Lokation

Villa Kultur Villa Kultur, Krausesvej 3, 2100 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .