Event aflyst

Vin & Charcuterie Banko

DKK 95,00

Sted

Dato

21 aug 2020 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Fredag den 21. august ruller banko-toget igen i den gamle remise, denne gang til Sydfrankrig, når vi spiller "Vin & Charcuterie Banko".

Aftenen vil byde på fællesspisning med lækre franske landretter, vælg mellem Coq au vin eller Ratatouille. Vi spiller normalt banko med først en  række, to rækker og så selvfølgelig fuld plade. Præmierne vil være inspireret af temaet så er du til vin, gode pølser, fællesskabs hygge og franske overraskelser så skal du med!


Fællesspisning menu: 

Coq au vin:

- Kylling braisseret i rødvin, serveret i aromatisk sauce med perleløg, gulerødder, svampe og bacon

Vegetar:

- Ratatouille 


Tidsplan:

18:00 - Fællesspisning

19:00 - Banko 


Prisen er inklusiv fællesspisning, entre til banko + bankoplade

Arrangør

Lokation

Østbo103 Østbo103, Århusgade 103, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .