Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Vin-vandring Røsnæs rundt

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Afholdt event

Vin-vandring Røsnæs rundt

Fra DKK 2.399,00

Sted

Dato

08 jun 2024 kl. 10:00 - 09 jun 2024 kl. 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vinvandring Røsnæs rundt!

Tag med Womens Hiking club til Danmarks største vindistrikt og smukkeste halvø, Røsnæs!
Vi skal vandre smukke Røsnæs rundt og i samarbejde med Røsnæs vinlaug, besøge 3 dejlige vingårde, smage en masse vin og nyde naturen, fællesskabet, vinen og vandet.Vi har planlagt den dejligste tur, som bl.a. indeholder;

 • besøg på Stub vingård, vinsmagning og et kort oplæg
 • Champagnebussen (røsnæs vingård) - med danske bobler og snacks
 • Røsnæs vingård - vinsmagning, middag, portvin, bål og overnatning
 • Dyrehøj vingård - frokost, vinsmagning og besøg i vineriet
 • Guidet vandretur røsnæs rundt
 • Sang, badning, morgenmeditation, nydelsesfulde input og fasciliteret fællesskab.


Vi overnatter hos Vinbonde Anders på Røsnæs vingård, fordelt i shelters, telte, anneks, stuer osv, alt efter vejret. Det bliver ikke luksus, men det blir virkelig hyggeligt! Til gengæld bliver forplejning, forkælelse og fællesskab i verdensklasse!

Turen starter lørdag d. 8/6 2024 kl 10, på Stub vingård, og slutter søndag d. 9/6 kl 17, på Stub vingård. (samkørsel plejer at blive aftalt i en lukket FB gruppe, når vi nærmer os).Vi vandrer i alt 27 km på to dage i et tempo hvor alle kan være med, og du skal selv bære din bagage. Dvs skiftetøj, liggeunderlag, sovepose, vand og madpakke til din frokost lørdag.
Alt andet sørger vi for, og vi kan slet ikke vente med at forkæle alle jeres sanser! 

Billetpris; 2399,- (inkl. 3 gange vinsmagning, middag og vin lørdag aften, overnatning, morgenmad og frokost søndag, samt snacks og forplejning undervejs)

Ved billetkøb samtykker du i, at denne tur er på eget ansvar. Ved skader , uheld el lign, står du selv for transport og behandling. Vi vil være behjælpelig så godt vi kan. Tilmelding er bindende og billetten kan ikke refunderes. En afbestillingsforsikring kan tilkøbes ved billetkøb gennem billetto. 

Om womenshikingclub; Womenshikingclub er et vandrenetværk for kvinder, der løbende inspirerer til vandring og nydelse i naturen, hvor kvinder, krop, natur og nydelse er i fokus. Derfor elsker vi særligt at forbinde vandring og natur med nydelse.

Arrangør


Womenshikingclub er for ALLE kvinder, der har lyst til fællesskab omkring vandring, krop, nydelse og natur. Hvad enten du ønsker at gå alene eller sammen med nogen, så er her fælleskabet, som rummer alt omkring vandring for kvinder

Lokation

Røsnæs, Røsnæs, 4400 Kalundborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .