Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Vin & Videnskab – Dinosaurernes sande udseende

eventet sluttede

Vin & Videnskab – Dinosaurernes sande udseende

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

28 mar 2018 kl. 19:00 - 21:15

Beskrivelse

JAKOB VINTHER Palæontolog, forsker i dinosaurernes farvemønstre
LUIS REY (SPANIEN/MEXICO) Verdensberømt dinosaurillustrator

Vores forståelse af, hvordan dinosaurerne rent faktisk så ud, har ændret sig betragteligt i de seneste år. Ikke nok med at man har fundet ud af, at mange af dinosaurerne havde fjer; højst overraskende har det også vist sig at være muligt at afsløre farvemønstre hos dinosaurer.

I fronten af det banebrydende arbejde med at rekonstruere dinosaurernes farver står en dansker: palæontolog Jakob Vinther. Ham har vi sat sammen med den verdensberømte dinosaurillustrator Luis Rey til en aften, der skal handle om, hvor langt man er nået i forståelsen af dinosaurernes sande udseende.

Bemærk: Luis Reys foredrag er på engelsk.

I pausen serveres et glas vin.

Til arrangementet kan man købe og få signeret et udvalg af Luis Reys illustrationer.


PROGRAM

Dinosaurernes farver: fra gætværk til videnskab
JAKOB VINTHER Palæontolog, geolog, ph.d., seniorlektor ved University of Bristol, England

Vores forståelse af fortidens dyreliv, i særdeleshed dinosaurerne, har taget en markant drejning i de sidste årtier. Farvepigmenter kan bevares fossilt og har givet os et helt nyt vindue til, hvordan verden en gang har set ud. Jakob Vinther vil vise, hvordan videnskaben har fundet ud af, hvilke farver dinosaurer og andre af fortidens dyr havde, og hvad det fortæller om deres adfærd og miljøet, de levede i.

The art of reconstructing dinosaurs
LUIS REY (SPANIEN/MEXICO) Palæokunstner, dinosaurillustrator

Luis Reys prisvindende illustrationer optræder i omkring 40 dinosaurbøger, og han er hovedillustrator på den kommende dinosaurudstilling på Geologisk Museum, der åbner til februar. Med udgangspunkt i et stort udvalg af sine fantastiske illustrationer vil Luis Rey fortælle om, hvordan han griber udfordringen med at lave anatomiske rekonstruktioner af dinosaurer an.


Se hele forårssæsonens foredragsprogram på www.vinogvidenskab.dk.

NB! Det er ikke muligt at bytte eller refundere billetter til Vin & Videnskab.

Arrangør

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af Palmehuset og Botanisk Have i København. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.ku.dk for øvrige aktiviteter.

Lokation

Chr. Hansen Auditoriet på Center for Sundhed og Samfund Chr. Hansen Auditoriet på Center for Sundhed og Samfund, Bartholinsgade 4A, 1356 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .