Vin & Videnskab – Sund aldring

05 okt 2017 kl. 19:00 - 21:15

Chr. Hansen Auditoriet på Center for Sundhed og Samfund, Bartholinsgade 4A, 1356 København


PALLE HØY JAKOBSEN Direktør, dr.med.
RUDI WESTENDORP (Holland) Professor i medicin, centerleder
JULIUS NIELSEN Hajforsker

Rudi Westendorps foredrag vil være på engelsk.

Vi bliver ældre generation for generation. Man regner med, at en stor del af børnene, der fødes i disse år, vil blive over hundrede år gamle. Hvilke processer ligger bag vores aldring? Og hvordan sikrer man en sund alderdom? Det er nogle af de store spørgsmål, der arbejdes med inden for det tværfaglige forskningsområde ”Sund aldring”.

I Danmark foregår der omfattende forskning på aldringsområdet, og i aften skal vi have et indblik i, hvor langt man er nået, og hvad perspektiverne i forskningen er. Vi præsenterer to ledende eksperter inden for sund aldring: PALLE HØY JAKOBSEN, direktør for den skandinaviske enhed af EIT Health, et netværk af omkring 140 europæiske offentlige og private organisationer, der arbejder med innovation i relation til sund aldring, og RUDI WESTENDORP fra Holland, en af verdens førende eksperter i sygdomme hos ældre og forfatter til den internationale bestseller “Growing older without feeling old”.

Og så skal vi høre om et dyr, der får os mennesker til at blegne, når vi snakker aldring. Et nyligt publiceret studie, der blev omtalt i medier verden over, viste, at grønlandshajen helt uhørt kan blive flere hundrede år gammel. Vi skal møde førsteforfatteren til studiet, hajforsker og togtleder JULIUS NIELSEN.

I pausen serveres et glas vin.


Se hele efterårssæsonens foredragsprogram på www.vinogvidenskab.dk

NB! Det er ikke muligt at bytte eller refundere billetter til Vin & Videnskab.

Billet

Salg lukket


Pladsreservation for klippekortholder

Salg lukket


Billet for årskortholder

Salg lukket