spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Vin-Yoga - book en sjov & hyggelig oplevelse

Event aflyst

Vin-Yoga - book en sjov & hyggelig oplevelse

Fra DKK 750,00

Beskrivelse

Perfekt til polterabend, personale-hygge & festlige lejligheder med vennerne

Smag på flotte vine på en aktiv, sjov og uformel måde, når vi tager vinglasset med på yogamåtten og i samspil med yogaens bevægelser smager på de gyldne dråber. Vi arbejder kroppens store muskelgrupper igennem og giver os god tid til at skåle og have det sjovt.

Vi afrunder med afspænding, der med garanti kun bliver bedre af vinens berusende dråber.

Vin-Yoga er for alle 

Det kan laves omklædt eller i dit almindelige tøj - programmet justeres efter, hvad der passer jer bedst. 

I kan selv medbringe vinen eller I kan lade Holte Vinlager Aalborg sørge for den, så I samtidig får en vinsmagning ud af det samt gode tilbud på vinen, vi smager. Vi finder vin efter jeres ønsker eller overrasker jer med vores egne yndlingsvine. 

Tid: 1 time.

Kontakt din vin-yogainstruktør, Sina Harbo, på kontakt@sinaharbo.dk, for at lave din aftale - når billetten er booket, er aftalen i kalenderen.

I sørger selv for måtter og evt. tæpper samt vin, hvis I selv ønsker at medbringe den. 

Vi kan komme til jer eller I kan besøge Sinas yogahule i Gug - den er let at finde, der er tekøkken, mulighed for omklædning og gratis parkering lige ved døren. 

Refundering gives ikke, men dit yogakøb løber ikke ud og kan ligeledes bruges på Sinas private yogahold i Gug/Aalborg. Læs mere her

Lokation

Aalborg, Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .