Vind mit hjerte

Rådhusstræde 13, 1466 København
06 maj 2021 kl. 19:30
08 maj 2021 kl. 20:30
Super arrangør

Velkommen, velkommen! Du er hermed inviteret med til et helt nyt og eksperimenterende 'alt-eller-intet' live dating show, hvor seks modige deltagere får den ultimative chance for at finde kærligheden. Målet er tre perfekte matches på... én time. Kan det lade sig gøre? Vi tror på det! Aftenens vært styrer slagets gang, så I, showets publikum, kan vælge jeres favoritter, og vi kan få kåret et velfortjent vinderpar. Kom og vær med til en uforglemmelig og romantisk aften med vores vært og seks unge singler.

’Vind mit hjerte’ er en unik og nytænkende forestilling, der udfordrer måden vi normalt ser teater på. I forestillingen kombineres reality-tv-teatrets koncept med elementer af interaktivt og fysisk teater for at skabe et intenst og uforudsigeligt rum. 

Forestillingen er skabt af Teater PULS, der laver samfundskritisk og udfordrende teater for unge om emner, der er oppe i tiden. I ‘Vind mit hjerte’ udspiller der sig en historie om overvågning på nettet, overseksualisering, ensomhed og dating i et præstationssamfund, hvor alt er en forjaget konkurrence - og hvor dystopien lurer lige under den glitrende overflade.


Instruktion
Minna Højholt

Manuskript 
Emilie Lembek & Minna Højholt

Skuespil
Jakob Hasselstrøm 
Andreas Bruun Pedersen 
Jamina Chelina Green 
Téo Lepetit
Emilie Lembek 
Lasse Meilvang
Emma Marie Nielsen 

Koreografi
Emma Marie Nielsen

Foto og trailer
Madeleine Carstensen

Scenografi og kostumer
Katrine Packness Lembek

Lyddesign
Manne Bach

Lydtekniker
Mia Lindgreen

Speak
Thit Aaberg (stemme) & Anton Nordahl (redigering)COVID-INFORMATION
Vi gør opmærksom på, at publikum skal kunne fremvise en negativ corona-test i døren. Da antallet af publikumspladser afhænger af afstanden mellem de enkelte selskaber, opfordrer vi folk til at bestille samlet, hvis de alligevel har tænkt sig at sidde ved siden af hinanden - på den måde undgår vi unødige tomme pladser. Er du under 26 eller yngre, er det muligt at bestille gruppebilletter til 55kr. stk., hvis I kommer minimum 4. 

Dørene åbner kl. 19.00.

Xenon er Københavns scene for uafhængig scenekunst. På Xenon kan du købe billetter til 65kr., hvis du er under 26, studerende eller medlem af Teaterhuset.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke