spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Vind mit hjerte

Afholdt event

Vind mit hjerte

Fra DKK 55,00

Beskrivelse

Velkommen, velkommen! Du er hermed inviteret med til et helt nyt og eksperimenterende 'alt-eller-intet' live dating show, hvor seks modige deltagere får den ultimative chance for at finde kærligheden. Målet er tre perfekte matches på... én time. Kan det lade sig gøre? Vi tror på det! Aftenens vært styrer slagets gang, så I, showets publikum, kan vælge jeres favoritter, og vi kan få kåret et velfortjent vinderpar. Kom og vær med til en uforglemmelig og romantisk aften med vores vært og seks unge singler.

’Vind mit hjerte’ er en unik og nytænkende forestilling, der udfordrer måden vi normalt ser teater på. I forestillingen kombineres reality-tv-teatrets koncept med elementer af interaktivt og fysisk teater for at skabe et intenst og uforudsigeligt rum. 

Forestillingen er skabt af Teater PULS, der laver samfundskritisk og udfordrende teater for unge om emner, der er oppe i tiden. I ‘Vind mit hjerte’ udspiller der sig en historie om overvågning på nettet, overseksualisering, ensomhed og dating i et præstationssamfund, hvor alt er en forjaget konkurrence - og hvor dystopien lurer lige under den glitrende overflade.


Instruktion
Minna Højholt

Manuskript 
Emilie Lembek & Minna Højholt

Skuespil
Jakob Hasselstrøm 
Andreas Bruun Pedersen 
Jamina Chelina Green 
Téo Lepetit
Emilie Lembek 
Lasse Meilvang
Emma Marie Nielsen 

Koreografi
Emma Marie Nielsen

Foto og trailer
Madeleine Carstensen

Scenografi og kostumer
Katrine Packness Lembek

Lyddesign
Manne Bach

Lydtekniker
Mia Lindgreen

Speak
Thit Aaberg (stemme) & Anton Nordahl (redigering)



COVID-INFORMATION
Vi gør opmærksom på, at publikum skal kunne fremvise en negativ corona-test i døren. Da antallet af publikumspladser afhænger af afstanden mellem de enkelte selskaber, opfordrer vi folk til at bestille samlet, hvis de alligevel har tænkt sig at sidde ved siden af hinanden - på den måde undgår vi unødige tomme pladser. Er du under 26 eller yngre, er det muligt at bestille gruppebilletter til 55kr. stk., hvis I kommer minimum 4. 

Dørene åbner kl. 19.00.

Arrangør

Xenon er Københavns scene for uafhængig scenekunst. På Xenon kan du købe billetter til 65kr., hvis du er under 26, studerende eller medlem af Teaterhuset.

Lokation

Xenon Xenon, Rådhusstræde 13, 1466 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .