Vinduets rolle i arkitekturen

06 mar 2019 kl. 16:30 - 18:00

VILLUM Window Collection , Maskinvej 4, 2860 Søborg


Hvilken rolle spiller vinduet og lyset i vores kultur- og arkitekturhistorie? Hvordan oplever vi et vindue, og hvad er vinduets rolle i fremtiden? Vær med, når Arne Høi og Kjeld Vindum fra Kunstakademiets Arkitektskole deler deres tanker. 

VILLUM Window Collection og DAC sætter med en række arrangementer fokus på vinduets rolle i forhold til kunst, arkitektur, konstruktion og klima. 

I denne talk vil du blive klogere på vinduets rolle i arkitekturen. Hvad er vinduets primære opgave, og hvilke ydelser forventer vi af vinduet? Hvordan oplever vi et vindue? Hvilken rolle spiller vinduet og lyset i vores kultur- og arkitekturhistorie? Og hvad sker der med vinduet i fremtiden? 

Arne Høi er arkitekt og institutleder ved Kunstakademiets Arkitektskole KADK. Han er tidligere kontorchef i Kulturstyrelsen med ansvar for bl.a. arkitektur og bygningsfredning.

Kjeld Vindum er arkitekt og lektor ved Kunstakademiets Arkitektskole KADK. Han er tidligere redaktør af fagbladet Arkitekten og medforfatter af flere bøger, bl.a. ’Arne Jacobsen’ og ’Den nye bølge i dansk arkitektur’.

Efter arrangementet byder VILLUM Window Collection på en forfriskning og en snack. 
Adgang til museets udstillinger er inkluderet i prisen.

Arrangementet produceres af VILLUM Window Collection i samarbejde med Dansk Arkitektur Center

Standard

DKK 100,00 + DKK 6,00 gebyr


Studerende

DKK 50,00 + DKK 6,00 gebyr


Medlemmer af Arkitektforeningen, FAOD og Byens Netværk

Gratis