spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Vingard

Event aflyst

Vingard

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

03 nov 2023 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

"En storyteller der tåler sammenligning med både Chris Stapleton, Dixie Chicks og First Aid Kit"

I en alder af 9 år begyndte Vingard at skrive sange. Siden da har hun stået på mere end 300 scener siden, hun lærte at spille guitar. Allerede som 15-årig brød hun grænserne, da hun skrev både tekst og musik til en tysk biograffilm og lod dette være startskuddet til en spirende karriere i Tyskland. Med en overbevisende musikalitet og nerve på scenen sikrede hun i sommeren 2021 titlen som Årets Nordjyske Live Band.

I rygsækken har hun flere udsolgte koncerter i Tyskland, Spot Festival, Nibe Festival og som opvarmning for Lars Lilholt i Skovdalen foran 5000 mennesker. Hun er aktuel med debutalbummet In The Long Run, som på releasedagen modtog rotation på flere radiostationer inklusiv P5, samt rosende anmeldelse fra både ind- og udland.

Bandmedlemmer

Arrangør

Ungdomshuset Walker er et ungdomshuset. Vi holder en del koncerter også nogle for det ældre publikum :-)

Lokation

Musik & Ungdomshuset Walker, Falstersvej 11, 5500 Middelfart

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .