VINGEFANG + ATLAS

17 maj 2018 kl. 20:30 - 22:30

Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 2720 Vanløse


VINGEFANG

Med udgangspunkt i deres stemmer har Lene Høst og Miriam Ariana skabt et repertoire der spænder fra nordiske klange, over stemningsfulde franske viser, til brasilianske rytmer. Heri blander sig violin, bratsch, klaver, guitar og percussion og de unge musikere skaber med enkle virkemidler og stor spilleglæde et univers med levende billeder som tager lytteren på en spændende rejse rundt i verden.

Lene og Miriam er to unge talentfulde musikere med rødder i Norden. De har begge studeret på Syddansk konservatoriums Folkemusiklinje og har rejst og boet i forskellige dele af verden, hvor de har suget til sig af musikken og kulturen. I 2015 udgav de deres debutalbum og siden da har de turneret i Danmark, Frankrig, Brasilien og Tyskland og nu har de givet sig i kast med at indspille deres andet album som udkommer i 2018.

ATLAS

Atlas er et orkester med musik af Kristoffer Nybye, der på formidabel og legende vis blander genrer som Global Roots/folk, rock, jazz og klassisk. Kompositionerne lægger for det meste op til fest og dans med deres rockede mellemøstlige rytmer, og bliver nu og da afløst af små oaser fyldt med nordisk melankoli.

Hærfører Blæsar - Kristoffer Nybye; Dr. Streng - Christian Moosdorf; Tangerende Hippie - Benjamin Brask; Bassolog - Anton Langebæk; Slagkyndig Bumbum - Per Rask

Torsdag d. 17. maj døre 20.00// show 20.30// 70 kr. inkl. gebyr


Billet

Salg lukket