spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Vinkursus for begyndere på Terroiristen Vinbar

Event aflyst

Vinkursus for begyndere på Terroiristen Vinbar

Fra DKK 285,00

Sted

Dato

03 apr 2018 kl. 19:30 - 22:15

Beskrivelse

Det er blevet tid til endnu et af vores vinkurser for begyndere.

Hvis du altid har ønsket du kunnet få lidt mere ud af din vin, kunne sætte ord på, hvordan den smager og vide, hvorfor det er tilfældet, så kom og vær med. Mens du smager, vil vi guide dig til en oplevelse på et højere niveau ved at åbne døren til vinens fascinerende verden.

Det hele handler kun om en smule smageteknik som alle (!) kan lære. Ved at tale om smagsoplevelser og sætte ord på, hvad vi smager, skærpes sanserne og evnen til at huske og skelne vinene fra hinanden.

Over et par hyggelige timer vil vi smage os igennem otte vine fra forskellige lande, på forskellige druer, fra forskellige slags jordbund, fremstillet på forskellige måder for at illustrere, hvorledes alle disse parametre spiller ind på vinens karakter.
Vi kan ikke love du vil blive vinekspert på dette korte kursus, men vi kan bringe lidt af vinsnobberiet ned på jorden, skille skidt fra kanel, og give dig nogle nemme værktøjer til at få det maksimale ud af dine vine fremover.

Terroiristens vineksperter vil dele ud af deres store erfaring og viden undervejs, men deltagerne er i højere grad i centrum. Smagsoplevelser er individuelle – og på kurset deler vi vores subjektive oplevelser af vinene med hinanden; og bliver alle klogere. Men det vigtigste spørgsmål vil altid være: smager det godt, ja eller nej, hvad synes DU?

Denne unikke oplevelse koster 285 kr. og vi vil servere brød og olie til at akkompagnere vinene.

I forlængelse af smagningen vil der være gode tilbud på de smagte vine.

Vi glæder os at smage vin med dig.

Lokation

Terroiristen Terroiristen, Jægersborggade 52, 2200 København N

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .