Event aflyst

Vinsmagning for kvinder – Italienske hvidvine

DKK 400,00

Sted

Dato

24 mar 2020 kl. 18:30 - 20:00

Beskrivelse

Kære damer,
Vi vil gerne invitere til en aften med italiensk vin! 

Er du Chardonnay fan og vil gerne finde en erstatning som kan blive din nye favorit hvidvin? Så er dette smagningen for dig!

Vi presentærer dig for italienske hvidvine som har ligheder med Chardonnay fra Californien eller med en fransk Chablis.

Derfor vil vi smage vine som er rige og intense med noter af smør, vanilje og nødder.

Men vi vil også smage vine som kommer fra mere køligere områder, som er mere stringente og sprøde.

Alt imens jeg fortæller om producenter, områder og lære dig den grundlæggende smageteknik, så du nemmere kan genkende typiske kendetegner af din favorit vin.  

Vi serverer vores italienske delikatesser til smagning.

“Først til mølle” princip - der er 14 billetter, så skynd dig at reservere din plads.

Arrangør

Smagen af Italien. Lige rundt om hjørnet fra Nyhavn finder du et lille stykke ægte Italien. På Nebbiolo Winebar serverer vi vine fra udvalgte, lokale producenter i hele Italien og altid i selskab med en hyggelig tallerken antipasti.

Lokation

Nebbiolo Winebar Nebbiolo Winebar, Store Strandstræde 18, 1255 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .