Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Vinsmagning og foredrag: Mød to unge vinbønder og deres vin.

eventet sluttede

Vinsmagning og foredrag: Mød to unge vinbønder og deres vin.

Billetter fra DKK 149,00

Sted

Dato

12 maj 2019 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Kom forbi Kulturhuset No1 i Tølløse søndag den 12 maj kl 18 og mød de to unge vinbønder Emily og Philip Bossert. Og smag samtidig et bredt udvalg af deres vine, som de producerer af druer fra egne marker i Rheinhessen i det sydlige Tyskland

Der vil være både mousserende, hvid og rød vin. 

Det er Tølløses nye vinimport Rotweiss.dk, der har inviteret de to vinbønder til Danmark. Der bliver serverer lidt brød og tapas til smagningen. Præsentationen af Weingut Bosserts vine foregår på engelsk, men vi oversætter til dansk, så alle er med. 

Pris for deltagelse er 149 kroner - billet købes her på Billetto.dk

(Arrangementet kræver mindst 20 tilmeldinger. Pengene betales tilbage ved for få tilmeldinger)

Emily og Philip Bossert dyrker deres vin på ca. 4 hektar vinmarker beliggende rundt om den lille by Gundersheim tæt ved Rhinen. Beliggenheden giver perfekte betingelser for en langsom modning af druerne.

Alt arbejde i vinmarken foregår med håndkraft. Det er primært Phillips søster Johanna og Emily, som arbejder i marken, mens Philipp er "in charge" i kælderen.

Og i kælderen arbejder de unge vinproducenter ikke meget forskelligt fra deres forfædre i 1848. Når flaskerne er fyldt, lukkes de med traditionelle naturkorkpropper. 

Lidt om Rottweis.dk

Rotweiss Vinimport blev grundlagt i 2018 og får sine vine fra en række "håndplukkede" vinmagere i Tyskland, Østrig og Luxembourg. 

Lokation

Kulturhuset No1 Kulturhuset No1, Tølløsevej 1, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .