Vinsmagning og middag

Event aflyst

Vinsmagning og middag

Billetter fra DKK 500,00

Sted

Dato

20 nov 2021 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Kom og vær med til en hyggelig aften med masser af skøn vin og dejlig mad  

Pétillant har i samarbejde med vores gode venner på The Set inviteret et par af de festglade, unge vinbønder (omkring de 30) til København for at præsentere deres vine.

 Felix Schäfers forældre var arkæologer så han har haft en omflakkende barndom ved diverse udgravninger, og sådan er hans vinbondeliv også. 2000 flasker riesling i Mosel og cirka lige så mange flasker Zibibbo di Pantelleria (en lille ø mellem Sicilien og Tunesien). 

Joseph Mosse, Domaine Mosse er andengenerationsvinbonde indenfor naturlig vin, hjemmehørende i Anjou i Loire og med masser af spændstig hvid, rød, orange og pet.nat. i ærmerne. 

The Set laver langbordsmiddag med delefade af alt det gode i sæsonen. Det bliver hyggeligt og uformelt. Pétillant åbner flasker, og Jospeh kaster pet.nat.-bomber. Arrangør

The Set bruger måltidet og fællesskabet om at lave og servere mad, som værktøj til at løfte unge fra udsatte positioner. 

Lokation

The Set The Set, Ingerslevsgade 44, 1705 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .