Vinterakademi 2016 • KICK OFF with Guido Braam

25 feb 2016 kl. 17:00 - 19:00

Dome Of Visions, (ved Den Sorte Diamant), 1016 København K

Den. 25. februar 2016 skyder vi Vinterakademiet 2016 i gang med offentlig forelæsning og debat i Dome of Visions i København.

Temaet for dette års Vinterakademi er cirkulær økonomi i byggeri og byudvikling. Derfor har vi inviteret hollandske Guido Braam, som er en af pionererne indenfor cirkulær økonomi. På dagen holder han en forelæsning, der vil lægge op til en uge med tværfaglig viden.

Guido Braam er direktør i Circle Economy og Powered by Meaning samt drivende kraft bag The Netherlands Circular Hotspot. Som initiativtager bag en række virksomheder og organisationer og som fortaler for socialt entreprenørskab, støtter Guido Braam meningsfulde initiativer, der kan bidrage til et nyt og mere balanceret system, hvor innovation og værdiskabelse er i centrum – helt i tråd med Vinterakademiets målsætninger.

Braams motto er “we are the people we have been waiting for”, og med denne tone slået an, inviterer Vinterakademiet alle med interesse i bæredygtige byer, cirkulær økonomi og grøn vækst til et inspirerende og stærkt erfaringsbaseret arrangement om cirkulær økonomi.

Vinterakademiet er et initiativ af CONCITO, Center for Bygningsbevaring og NCC Construction Danmark A/S. Læs mere om Vinterakademi her: www.vinterakademi.dk


Følg eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/905352326246427/

Tilmeldingen lukker d. 18.feb 2016. Det er gratis at deltage, men der vil bliver opkrævet et no-show fee på 100 DKK, såfremt tilmeldte med billet ikke dukker op på dagen.

GRATIS

Salg lukket