Vinterbadning med sauna i Nationalpark Skjoldungernes Land

eventet sluttede

Vinterbadning med sauna i Nationalpark Skjoldungernes Land

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

17 feb 2018 kl. 11:00 - 14:00

Beskrivelse

Kom og mærk det kolde gys efterfulgt af den varme følelse, der fylder kroppen når man vinterbader. Bagefter kan du hoppe i den mobile sauna, og få varmen, og slutte turen af med lækker lokal frokost eller en vinterøl.

Erfarne og nye vinterbadere er velkomne.

Hvis du er i tvivl om hvorfor du skal vinterbade kan du se trygfondens lille film her:

https://www.respektforvand.dk/i-vandet/vinterbadning/hvorfor-vinterbadning

Vinterbadning og sauna er gratis, men vi vil gerne have, at i tilmelder jer arrangementet i et tidsrum så vi sørger for at have plads til alle.

Der vil ikke være indendørs omklædningsfaciliteter på havnen, men der vil blive sat en pavillon op, hvor man kan lægge sit tøj og klæde om.

Medbring:

 • En ven
 • Sko eller sandaler så du ikke glider på badebroen
 • En varm hue, som med fordel kan beholdes på, mens du er i vandet
 • Badekåbe og/eller badehåndklæde
 • Evt. badetøj
Frokost på Herslev Bryghus

Herslev Bryghus serverer 'Kalv, brød & surt' lørdag d. 17. februar. Det er en frokost af lokale råvarer tilberedt efter hvad sæsonen byder på. Kalvene har gået på Herslevs marker i sommer, brødet er bagt af mel fra Østagergård, der har marker i og omkring Lejre og grønsagerne er fra Stensbølsgård på Hornsherred.

Frokostgæster må meget gerne booke spisning på Herslev Bryghus til: mdj@herslevbryghus.dk

Vinterbaderne er også velkomne til en vinterøl, snacks, kaffe og kage.

Herslev Bryghus har åbent fra kl. 10-16

OBS fra Rådet for Større Badesikkerhed

 • Personer med hjerteproblemer eller for højt blodtryk skal have godkendelse af deres læge
 • Man må ikke vinterbade, hvis man er forkølet, har feber eller føler sig utilpas.
 • Ingen badning hvis du er påvirket af alkohol, medicin eller euforiserende stoffer.
 • Arrangør

  Skjoldungernes Land er Sjællands første nationalpark. De 170 km2 rummer enestående natur og kulturhistorie i smukke landskaber kun 30 min. fra København

  Lokation

  Herslev Havn, Strandvej 10, 4000 Roskilde

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .