spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Vinterbyhaven 2020

Afholdt event

Vinterbyhaven 2020

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

18 jan 2020 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Midt en den kolde vintertid tænder vi et lys i mørket, når vi hiver Byhavens kulørte lamper, borde og bænke, lunende sommervibes, karaoke og bingo indenfor i Pumpehuset til Vinterbyhaven 2020.  Musikken præsenteres i samarbejde Smash!Bang!Pow!, hvilket betyder ultrasprøde toner og garanti for fremtidig yndlingsmusik på Vinterbyhavens scene. Gennem vinteren offentliggør vi løbende musikprogrammet, så følg med her eller på Facebook.

Deadpan
Første navn på plakaten er danske Deadpan, der er noget nær umuligt at sætte i genrebås. Deadpan serverer tunge, eksperimentelle tilgange til sangskrivning og rytmer – blandet med en stor kærlighed til pop-eksplosioner. Med andre ord, skal der danses, når Deadpan rammer Vinterbyhaven. Bandet har allerede opnået såvel national- som international anerkendelse af bl.a. DR P6 og den legendariske amerikanske radiostation KEXP for numre som ’Country Walker’ og ’Lovely Night’.

Dirt Bike
Bag navnet Dirt Bike finder man sangskriveren og produceren Gustav Berntsen. Siden 2015 har Gustav, som frontmand i punkbandet Pardans, været en aktiv figur i den eksperimenterende scene omkring Mayhem. Pardans har siden da turneret rundt i Europa med deres voldsomme, højenergiske shows. I år debuterer Gustav med sit nye soloprojekt Dirt Bike; et pop-projekt der på mange måde står i kontrast til punken, men alligevel bevarer nogle forbindelser. Rig på detaljer kombinerer Dirt Bikes første single ”Roll In The Hay” lo-fi guitarer, tunge hiphop-beats og catchy pop-melodier. Lytteren inviteres ind i en kalejdoskopisk sommerdrøm, en varm og pirrende virkelighed, hvor referencer og forskellige musikalske genretræk flyder ind og ud af lydbilledet. I hvert vers introduceres et nyt sonisk miljø, scenerne skifter konstant på legesyg vis. Der peges på 90’er guitar-indie, nutidens trap og klassisk strygermusik på en og samme tid.
Man kan mærke en ulmende ærlighed og ømhed i Dirt Bikes musik. Sangene er indspillet og produceret på egen hånd i et beskedent hjemmestudie. Her kommer venner forbi for at hænge ud og bidrage til ørehængerne og den musikalske eventyrlyst. ”Roll In The Hay” er komponeret sammen med Søren Buschmann Friis (Franske Piger), på nummeret bidrager også Amalie Petri med korvokaler.

Varnrable
Varnrable indtager Vintarbyhaven med sit eksperimenterende, sfæriske popunivers. Musikken drives af stærke synth-elementer, hypnotiserende taktslag og en svævende let vokal. Bag Varnrable står den norske producer og sangerinde Camilla Myhre, og som Varnrable udgav hun i 2018 sin første officielle EP "On / Off" på det danske pladeselskab Escho.

Nurse
Nurse er et soloprojekt af Josefine Struckmann Pedersen startet i 2017. Navnet Nurse er valgt for at hylde de feminine værdier så som omsorg, healing “ Nursing”, som hun også ønsker, at musikken skal afspejle; at man som lytter føler sig taget af. Genremæssigt bevæger musikken sig inden for Alternative Pop, R&B, Art Pop, Electro, men har ikke fastsat sig til en genre og eksperimenterer med forskellige stilarter. Josefine har et tæt samarbejde med sin bror Sylvester Struckmann og vennen David Jæger, som har produceret størstedelen af numrene. Hun har i øvrigt tidligere været en del af bandet Time Masters sammen med pianisten David Julius Christoffersen, og før det spillet i electro punk-duoen MOR sammen med MØ. Nurse udgiver sin debut-EP “ Revelations of a Girl” den 22. November 2019 på Mermaid Records.

Tears
Tears er et mangefacetteret bekendtskab. Drukforherligelse, romantik, sjælekval, lethed og afmagt valser alt sammen ufortrødent til viser, der balancerer et sted mellem pompøs rock og barokpop. Bandet er Jeppe Grønbæk Andersens mangeårige musikalske dagbog fuld af ærlige, kraftfulde og særdeles fængende sange, og er live leveret i samarbejde med nære venner fra den aarhusianske og københavnske undergrund.

Early bird-billetter er udsolgt

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .