Vinterbyhaven 2020

18 jan 2020 kl. 19:00 - 23:59

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

Midt en den kolde vintertid tænder vi et lys i mørket, når vi hiver Byhavens kulørte lamper, borde og bænke, lunende sommervibes, karaoke og bingo indenfor i Pumpehuset til Vinterbyhaven 2020.  Musikken præsenteres i samarbejde Smash!Bang!Pow!, hvilket betyder ultrasprøde toner og garanti for fremtidig yndlingsmusik på Vinterbyhavens scene. Gennem vinteren offentliggør vi løbende musikprogrammet, så følg med her eller på Facebook.

Deadpan

Første navn på plakaten er danske Deadpan, der er noget nær umuligt at sætte i genrebås. Deadpan serverer tunge, eksperimentelle tilgange til sangskrivning og rytmer – blandet med en stor kærlighed til pop-eksplosioner. Med andre ord, skal der danses, når Deadpan rammer Vinterbyhaven. Bandet har allerede opnået såvel national- som international anerkendelse af bl.a. DR P6 og den legendariske amerikanske radiostation KEXP for numre som ’Country Walker’ og ’Lovely Night’.

Varnrable
Varnrable indtager Vintarbyhaven med sit eksperimenterende, sfæriske popunivers. Musikken drives af stærke synth-elementer, hypnotiserende taktslag og en svævende let vokal. Bag Varnrable står den norske producer og sangerinde Camilla Myhre, og som Varnrable udgav hun i 2018 sin første officielle EP "On / Off" på det danske pladeselskab Escho.


Early bird-billetter er udsolgt

Vinterbyhaven 2020 - early bird UDSOLGT
Vinterbyhaven 2020 DKK 140,00 + DKK 12,00 gebyr