Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Vinterbyhaven 2022

eventet sluttede

Vinterbyhaven 2022

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

12 feb 2022 kl. 18:30 - 13 feb 2022 kl. 03:00

Beskrivelse

Velkommen til Vinterbyhaven 2022 – det bliver helt genialt at se jer igen, for vi har i den grad savnet jer, siden Byhaven gik i vinterhi i september. Den 12. februar vækker vi Byhaven igen og flytter hele molevitten – bænke, borde, kulørte lamper, sommerlige cocktails, skør naturvin og kolde økopilsnere fra Royal Beer – indenfor i Pumpehuset og holder en ægte sommerfest a la Byhaven. Frem til midten af december løfter vi sløret for de artister, der skal spille til Vinterbyhaven.

Lineup: Atusji + Josie Amadonna + Julie Pavon + Lucky Lo + karaoke efter koncerterne og DJs Emma Acs og Josefine Winding

NB! Desværre må Debbie Sings aflyse sin optræden. Tidsplanen ser således ud:

KL. 18.30 - DØRE
KL.19.00 - BINGO
KL. 20.00 - LUCKY LO
KL. 21.00 - JULIE PAVON
KL. 22.00 - ATUSJI
KL. 23.00 - JOSIE AMADONNA
KL. 23.30 - KARAOKE & DJS EMMA ACS + JOSEFINE WINDING

Lucky Lo
Lucky Lo, den svenske multi-instrumentalist og sangskriver Lo Ersares alt-pop pseudonym, er som et spil hinkesten. Hun springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede. Og ligesom legens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo og hendes band nyt land og emner af både lyse og mørke nuancer, imens Lo Ersares ærlige, inderlige og oprigtige vokal skinner altid igennem.

Lo er oprindeligt fra Umeå i Sverige, men flyttede til København i 2014 som gademusikant, der hyppigt besøgte kanalerne i Christianshavn med hendes instrument, banjoen. Men baggrunden i folkemusik er langtfra hendes eneste inspirationskilde. Lucky Lo’s alt-pop trækker også fra hendes vidtgående musikalske interesser for alt fra fri improvisation til bulgarsk vokalmusik. Lo er også påvirket af den pulserende popmusik, der kommer fra hendes andet hjem, Japan, som hun har tilbragt en del tid i, såvel som DIY-punkscenen fra hendes hjemby i Sverige.

For den ihærdige lytter er Lucky Los musik både frodig, farverig og overraskende. For den dansende lytter vil musikken være groovy, funky og glædesfuld. Og for dem der lytter efter andre forbindelser, er musikken følsom, ærlig og oprigtig. Lucky Lo’s debutalbum er en helt enestående alt-pop-støbning og vil blive udgivet via Tambourhinoceros.


Julie Pavon

Julie Pavon indtager Vinterbyhaven med sin uovertrufne vokalbårne elektroniske musik, som emmer af house, catchy pop og fremragende lyrik.

Julie Maria Hernandez Pavon Friis voksede op i Aarhus, men bor nu i København, hvor hun samarbejder med musikeren Uffe (Blueberry Records, Tartelet Records). Siden hendes honduranske far mødte hendes danske mor i Aarhus i 90’erne har musik været en fast del af hjemmet, hvor Julie først blev introduceret til forskellige genrer og udtryk. Som barn sang Julie i kor og spillede i forskellige bands mens hun også skrev sin egen musik.

Gennem de seneste par år har Julie finpudset sit musikalske håndværk og arbejdet på sit soloprojekt ”Julie Pavon”, som er en frirum, hvor hun kan eksperimentere med sin umiddelbare og direkte tilgang til sangskrivning, mens det også er en måde for hende at processere sin indre uro og glæde. Julie opfatter ”Julie Pavon” som en reagerende version af sig selv, båret frem af de kontraster, hun oplever i livet, og de energier, hun møder. Julie skriver selv sin lyrik og sine melodier og producerer sammen med Uffe Christensen projektets instrumentelle dele. Gennem lyrikken udforsker og ikke mindst udfordrer Julie sit syn på samfundet, sin generation og sin indre dualitet. Vokalen og lyden matches med visuelt rå og konfronteret videoer og billeder.

I oktober 2020 udgav Julie Pavon sin første single ’Herd Animals’, der fik premiere på Soundvenue og sidenhen modtog masser af positiv medieopmærksomhed fra bl.a. DR. Single nummer to ’Jealous’ fik verdenspræmiere den 24. februar 2021 – også på Soundvenue – og blev første internationale udgivelse, der førte til debut på BBC. Sidenhen har den ’Jealous’ fået vind i sejlene og er blevet spillet i over 13 lande.

Atusji

Atusji er Terkel Atsushi Røjles soloprojekt (Virgin Suicides), hvor han udforsker singer-songwriter-tradition gennem et moderne r’n’b- og hiphopfilter. Atusji er et rum der udforsker den fremmedgørelse, der er i et være ung i den her
mærkelige verden. Et musikalsk rum, hvor det er muligt at sætte musik til følelsen af at være fanget mellem
kulturer, mellem virtuelle virkeligheder, være akavet, være stærk og vokse midt i det.

Når Atusji har været størst har han været lydside i store film og tv-produktioner, Terrace House (Netflix) og været flittig spillet i din radio, og i skiftende konstellationer spillet koncerter til fx Vegas Udvalgte, SPOT og efterhånden været landet rundt og spille. Efter at have udgivet 2 albums og 1 EP på 2 år, er Atusji nu i gang med at skrive næste
kapitel. I sommeren 2021 spillede Atusji en fremragende akustisk koncert i Byhaven, men indtager Vinterbyhaven med fuldt band.

Debbie Sings

23-årige Sophia Hage, der før slog sine folder i powertrioen Jenny, er klar med sit soloprojekt Debbie Sings. Det er endorfinudløsende, maksimalistisk musik, fuld af energi og information, der foregår lige på kanten af nuet. Debbie Sings er et eskapistisk frirum – mere post-moderne, end det er moderne at snakke om; fuldstændigt hyperreferentielt og uden tanker om et kvalitativt musikalsk hierarki.

Alt er tilladt så længe, det er befordrende for nummerets kerne. Der er tale om et kaotisk og intenst univers, der trækker tråde til gabber og metal lige så meget som til mainstream popmusik, der danner den centrale, sang-strukturelle akse, Debbie Sings snurrer omkring.

Debutsinglen Satanizer kan streames allerede nu – og hvis den lige skal hypes med en metafor, kan den beskrives som Mario Karts mest berømte (og fedeste) bane Rainbow Road, der mases og eksploderer i midten af en kollision mellem himmel og helvede. Hvis det var en farve, ville det være selvlysende. Hvis det var en smag, ville det være helt overdrevet syrligt. Det ville næsten være for meget, hvis ikke det var så goddamn catchy.

Josie Amadonna

Den unge rapper og sangerinde Josie Amadonna trækker dig med ned i sit udtryksfulde univers med hendes forførende stemme og kække rim. Hun har netop udgivet singlen ’Donkey Kong’, som er at finde på P3s rotationsliste samt er med på deres Bobler liste. Soundvenue havde senest premiere på musikvideoen til den energifyldte sang. Josies sange kredser særlig om hovedelementerne som fest, farver, lange sommernætter og gode vibes. Inspirationerne kommer bl.a. fra Childish Gambino, Kidd og Doja Cat, som alle spiller ind i hendes univers. Teksterne er fyldt med selvironi, humor og flabede rim. Dette kombineret med hiphop og RnB produktioner skaber Josie Amadonna en eksplosion af positiv energi. Hendes vokal er det ene øjeblik syngene og laidback, mens det næste øjeblik, sprængfyldt med spydige raplinjer. Josie Amadonna var finalist i DR Karrierekanonen 2021.

Billetter:

 • Early bird-billetter: UDSOLGT
 • Normal pris: 160 DKK


Dørene åbner kl. 18.30 og festen fortsætter til langt ud på natten.
Vi ses, venner

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .