spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Vinterbyhaven 2023

Afholdt event

Vinterbyhaven 2023

Fra DKK 185,00

Sted

Dato

20 jan 2023 kl. 18:30 - 21 jan 2023 kl. 02:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Velkommen til Vinterbyhaven 2023 – det bliver helt genialt at se jer igen, for vi savner jer allerede. Den 20. januar 2023 vækker vi Byhaven igen og flytter hele molevitten – bænke, borde, kulørte lamper, sommerlige cocktails, skør naturvin og kolde økopilsnere fra Royal Beer – indenfor i Pumpehuset og holder en ægte sommerfest a la Byhaven.

Tidsplan:
Kl. 18.30 - dørene åbner
Kl. 19.00 - Bingo
Kl. 20.00 - såforsatan (erstatter MAS pga. sygdom)
Kl. 21.00 - Melodi Ghazal
Kl. 22.00 - Afskum
Kl. 23.00 - Yakuza
Kl. 23.45 - DJ & karaoke afterparty


Det fulde lineup er nu klar: Afskum, Melodi Ghazal, Yakuza og såforsatan (MAS må desværre aflyse pga sygdom, men såforsatan spiller i stedet). Før koncerterne kan du vinde våde bingo-præmier og efter koncerterne er der afterparty-karaoke med verdens bedste karaokeværter My og Erik.


Afskum

Med et blandet lydunivers båret af synthesizere og beats spiller Afskum aldrig andet end højt, og de soniske bølger går i den grad højt, når Afskum detonerer sin vilde energi ud i et hav af mørk synthpop med allestedsnærværende kunstnerisk nerve. Med den ene hånd på hjertet og den anden i din taske bestræber Afskum sig på at dyrke oprigtigheden. Intet er for grimt at snakke om og intet er for pænt til at blive ødelagt.


Melodi Ghazal

Første kunstner til Vinterbyhaven 2023 er Melodi Ghazal. Vi glæder os så meget til hendes fantastiske, legesyge og flertydige musik fra udkanten af poppen. Melodi Ghazals Iransk-danske baggrund er sonisk, lyrisk og udtryksmæssigt lagret i hendes sange, hvad enten der er tale om de skrøbelige og melankolske skæringer eller de rytmisk fortættede.


Yakuza
Yakuza er en unik artist, sammensat af lige dele kærlighed til selvophøjet, flabet rap og yndige Disney-ballader – helst sunget af Mariah Carey! En modern day “Marylin Monroe”, som du kun får det bedste fra, hvis du kan rumme hende når hun er værst..! Disciplinen og hendes ufravigende fokus har hun fra sin opvækst med pigekor, Sankt Annæ og Eventyrteatret. Vildskaben har hun fra sin kærlighed til seje damer, som Christina Aguilera, Missy Elliott, Lil Kim, Nicki Minaj m.fl. ‘ Kombinationen afspejler sig med tydelighed i Yakuzas grænsesøgende repetoire, hvor lytteren aldrig bliver præsenteret for den samme sang 2 gange. Yakuza leverer uden besvær skæringer lige fra den 70’er inspirerede RnB ballade “MDMA” til det energiske og hårdtpumpede Baile Funk track “Den Bich”..

såforsatan

Såforsatan er den uskolede københavnerdreng, der mikser jazz, tung hiphop og nådesløs lyrik. Håbet er at overrumple med ærlighed, få dig til at sige ”så for satan” og opmuntre andre til at stå ved sig selv – selv når man nødvendigvis ikke er den fedeste person. Det skinner bl.a. igennem på den kommende single Aldrig Har Jeg. Med såforsatan har Danmark fået en stemme, der tør kalde en spade for en spade. Og en idiot for en idiot. Også når han selv er idioten. Den selvudleverende lyrik viklet ind i et dragende musikalsk grænselandskab sikrede såforsatan sejren i 2020’s KarriereKanonen, og foran ham venter flere singleudgivelser og koncerter.

MAS må desværre aflyse sin koncert pga. sygdom.


Vi glæder os til at se jer igen, venner!

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .