spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Vinterbyhaven: Slowes + Iris Gold + Marshall Cecil + Girls' Night Out

Afholdt event

Vinterbyhaven: Slowes + Iris Gold + Marshall Cecil + Girls' Night Out

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

20 jan 2018 kl. 19:00 - 21 jan 2018 kl. 02:00

Beskrivelse

Pumpehusets Byhave vækkes fra vinterhiet lørdag den 20. januar, dog i en anden form end man kender den. Byhaven rykker nemlig indenfor i varmen og bliver for 3. år i træk til Vinterbyhaven.

I Vinterbyhaven kan du få dig det skud sommer, som vi alle hungrer efter i januar, da Byhavestemningen genskabes indendøre, og vi fylder Pumpehuset med det allerbedste fra Byhaven. Kastanjetræet lader vi dog stå, men indenfor rykker vi borde, planter og kulørte lamper, mens vi fylder baren med Byhavens signaturdrinks og masser af lunende sommervibes. Der vil selvfølgelig også være plads til byhaveklassikeren bingo, og det allervigtigste: en særligt udvalgt håndfuld friske acts fra den danske musikundergrund. Sådan som man kender det fra Byhaven, hvor man sommeren igennem kan høre sit kommende favoritband.

Vi er stolte af det musikprogram, vi sammen med Silvertip Agency i dag kan annoncere. Det er en god blanding af det bedste fra den danske upcoming-scene lige nu. Salen kommer nemlig til at blive fyldt med øreklæbende semi-syntetisk pop fra Slowes, fantastisk hiphop-soulede Iris Gold, noget af det bedste nye danske alternative pop ved Marshall Cecil, halvpsychedelisk synthpop leveret af Girls’ Night Out, mens Fergus Murphy og Kristian Karl sørger for, at stemningen holdes varm og sommerlig med dj-sets, der kan få selv den koldeste januaraften til at virke frodig og lun.

Aftenen åbnes med quizmaster, og Byhavebestyrer, Markus, der er vært for endnu et legendarisk spil Byhavebingo, hvor man kan vinde koncertbilletter, bobler, øl og meget mere. Herefter tager musikken over, og man vil som i sommerens Byhave kunne stå helt oppe foran og nyde musikken, eller bare lade sig omslutte af den, mens man sidder mageligt med en stor økopilsner ved et af de mange borde og bænke under kulørte lamper.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .