spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Vinterjazz 2018 - Another World Quartet +Ameton fra Ghana Suwalski, Solomon m.fl

Afholdt event

Vinterjazz 2018 - Another World Quartet +Ameton fra Ghana Suwalski, Solomon m.fl

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

23 feb 2018 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Another World Quartet +Ameton fra Ghana, Suwalski, Solomon m.fl


Ameton trio fra Ghana kommer til Danmark for at fortsætte samarbejdet med Katrine Suwalskis sprudlende afrojazz gruppe Another World under Vinterjazz 2018. Sammen fylder de Krudttønden med masser af energi og spilleglæde og det bliver svært at holde sig fra dansegulvet!De inciterende vestafrikanske rytmer går i ét med Katrine Suwalskis kraftfulde musik. Bandet spiller også afrikansk musik af Ameton trioens medlemmer, Miriam Makeba, Fela Kuti m. fl. Der er lagt op til en fantastisk aften hvor dansk vinterjazz møder ghanesisk afrobeat og highlife af allerbedste skuffe!


Elivava Mensah (GH) har etableret sig som en af Vest- afrikas førende sangerinder indenfor jazz og Afro-beat. Hun er inspireret af Miriam Makeba og Billie Holiday og har optrådt i, Togo, Cote d'Ivoire, Benin, Tyskland og Danmark.


Dela Botri (GH) Dela Botri, virtuos bambus fløjtespiller (Atenteben), sanger, percussionist med en international karriere. Han leder 9 mands orkestret Hewale Sounds. Genremæssigt spænder han vidt fra traditionel Afrikansk musik til folk og jazz. Han har udgivet en lang række CD'er I eget navn. Han sammenlignes med kunstnere som Habib Koite, Salif Keita og Youssouf Ndour.


Odomankoma Kyerema Pra (GH)er som "Divine Masterdrummer" dybt rodfæstet i den ghanesiske tromme- tradition Han leder gruppen Twerammpon Traditionals i Cape Coast. Gruppen optræder ved festivaler, bryllupper, begravelser, med traditionel musik og dans. De har turneret i Danmark, Tyskland, Beligien, Elfensbenskysten og USA. Okyerema har boet et år I Roskilde, og har sat sine tydelige spor på den danske world scene.


Katrine Suwalski (DK)Jazzsaxofonist og komponist, der i mere end tyve år har stået i spidsen for orkestret Another World, har samarbejdet med solister fra ind og udland, herunder Bob Moses (US), John Tchicai (DK), Morten Carlsen (DK), Gameli Tordzro (GH), Simon Winsé (BF), Ameton Trio (GH). Har skrevet musik for både børn og voksne, instrumentalmusik, sange, kormusik mm. Hendes musik bliver nu anerkendt i Afrika, hvor hun har turneret flere gange, både som solist og med Another World.


Ayi Solomon (GH) Percussionist, har boet i Danmark siden 1980'erne. Spiller på den internationale Jazz and World Music scene. Med: Randy Brecker, Jerry Bergonzi, Adam Nussbaum. Særlig kendt i DK for sit samarbejde med New Jungle Orhestra og Palle Mikkelborg. Han er co-producer på fem CD'er med Katrine Suwalski.


Marie Schmidt (DK) Pianist, har spillet med Katrine Suwalski i forskellige konstellationer i årtier, hvilket høres på deres tætte, eksperimenterende og kreative samspil. Sammen har de indspillet CD'erne River Pra og Little Boat. Marie kendes også fra trioen Sophisticated Ladies.


Morten Lundsby (DK) En af vore bedste kontrabassister, er udannet af NHØP og Hugo Rasmussen. Morten har akkompagneret en lang række solister og har turneret verden rundt. Kendes også fra World on a String, Singers m.fl.

Arrangør

Krudttønden er et kulturhus på Østerbro, som består af en musikscene, en teatersal og en kulturcafé. Her skaber vi rum for sanselige og nære kulturoplevelser såsom teater, musik og talks.

Lokation

Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .