spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Vinterjazz: Henning/Graulund/ Wessberg/AndersP

Afholdt event

Vinterjazz: Henning/Graulund/ Wessberg/AndersP

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

25 feb 2023 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

De fire musikere inviterer dig indenfor i deres fælles musikalske univers, og byder på en dejlig blanding af originale sange og numre hentet fra pop og jazz verdenen. Der bliver plads til den store sang, den fine ballade, improvisation og jazz med danske tekster. Luftigt og lækkert, oldschool og modern. Glæd dig til en intens og nærværende eftermiddag fuld af energi og spilleglæde.

Line-up:

Helle Henning - Vokal (Blast, Singers)

Sanne Graulund - Vokal/Keys (She Trio)

Lis Wessberg - Trombone (M.Mazur, Yellow Map)

Anders Pedersen - Cajon/Dr. (Marie Frank, Anne Linnet)

Lokation

Drop Inn, Kompagnistræde 34, 1208 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .