eventet sluttede

VINTERJAZZ I AVEDØRE: Ned Ferm / Anders Christensen Duo

DKK 30,00

Sted

Dato

09 feb 2019 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Særlig info:

Koncerten afvikles i en lejlighed på 2. sal i Store Hus. Der vil være skiltning ved elevatoren og op til lejligheden.

SE FACEBOOK EVENT FOR DETALJERET RUTE TIL LEJLIGHED

Om koncerten:

Fritidsbutikken og lokale beboere fra Avedøre præsenterer koncert i KAB-højhuset, Store Hus, hvor to af dansk musiks fremmeste musikere optræder på nærmeste hold i en stue midt i Avedøre Stationsby. Den amerikanske multiinstrumentalist, Ned Ferm, er en af dansk musiks stærkeste kort, når det kommer til herboende udenlandsk arbejdskraft. Ferms varme tone og empatiske tilgang til musik er et varemærke, som har skaffet spilletid hos kunstnere som Kira Skov, Steffen Brandt, Nikolaj Nørlund og Mø. Steffen Brandt om Ned Ferm: "Grænsesøgende empatisk er ord som undtagelsesvist gir mening, når man snakker om manden med hornet."

Ned Ferm spiller denne aften med en af sine faste samarbejdspartnere i form af bassisten Anders "AC" Christensen. Anders Christensen har optrådt med internationale navne som Paul Motian, Thomasz Stańko og vores egen Jakob Bro. 

Arrangør

Lokation

Store Hus Store Hus, Sadelmagerporten 2, 2. 0201, 2650 Hvidovre

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .