spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Vinterjazz i Kulturtårnet // Lars Bech Pilgaards "Overgang"

Afholdt event

Vinterjazz i Kulturtårnet // Lars Bech Pilgaards "Overgang"

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

07 feb 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Overgang er titlen på et nyt stedsspecifikt værk af Lars Bech Pilgaard komponeret til Kulturtårnet. Værket tager sit udgangspunkt i tårnets hyper-intime rammer og undersøger den abstrakte udveksling af energi mellem publikum og performer. Her søges igennem en installatorisk performance at indkapsle og forstærke den gensidige påvirkning af lyd. Med fokus på tårnrummet, hvori forbindelsen mellem musikken og mennesket skabes, omdannes brotårnet til en resonerende kobberkapsel. Akustiske strenge-instrumenter udgør sammen med real-optagelser, elektronik og et multi-højttaler-setup fundamentet for en sansevækkende oplevelse der iscenesætter musikkens og stedets evne til at forvandle og formidle basale følelser og overskride sit udgangspunkt. Med inspiration fra bl.a. folklore, collage og drone indrammes tårnrummets historiske transformation fra et teknisk og trafikalt knudepunkt til et rum for menneskelige fællesskaber, hvor nye forbindelser udfoldes. I en intim antitese til corona-tidens afstandsrigide reglementer sætter Overgang et unikt byrum i scene og afsøger musikalske oplevelser der sammensmelter rum, lyd og omgivelser i tårnets nyfundne position som et essentielt punkt på det kulturelle landkort.

Lars Bech Pilgaard (f. 1984), opvokset i Ringkøbing og uddannet ved solistklassen på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Har sit virke som musiker og komponist i et væld af forskellige sammenhænge: fra teater over lydkunst til andre tværgående projekter, der helst afviger fra traditionelle kunstformers afgræsninger. Har siden 2009 medvirket på flere end 35 udgivelser og turneret i store dele af verden.Lars Bech Pilgaard har igennem et årti gjort sig bemærket med sit energiske og altid sonisk afsøgende guitarspil. Om det er som sideman med Bisse, Anja Jacobsen eller i nogle af Pilgaards egne ensembler SVIN, Klimaforandringer eller Slowburn, er man aldrig i tvivl om guitarens ejermand. 

OBS! Husk at tjekke hvilken koncert i har købt billet til, og at billetten kun gælder til én af koncerterne

Første koncert starter kl. 19:00
Anden koncert starter kl 20:15


Arrangør

Kulturtårnet på Knippelsbro. Koncerter, talks, radiobiografer, middage. Læs mere på www.kulturtaarnet.dk.

Lokation

Kulturtårnet Kulturtårnet, Knippelsbro 2, 1400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .