Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Vinterjazz i Kulturtårnet // Maria Dybbroe & Knut Aalefjær

Afholdt event

Vinterjazz i Kulturtårnet // Maria Dybbroe & Knut Aalefjær

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

20 feb 2022 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Dybbroe/Aalefjær
Ud fra en nysgerrighed for klanglig udforskning vil saxofonist Maria Dybbroe og trommeslager Knut Aalefjær væve ind og ud af improvisation og kompositioner skabt til netop denne koncert i Kulturtårnets helt særlige rum. Med et minimalistisk, men melodisk udgangspunkt, vil man som lytter kunne bevæge sig igennem landskaber af klarinet, metalliske lyde, fløjter, vind og skind. Koncerten vil blive en enestående chance for at opleve den pan-skandinaviske duo under VinterJazz festivalen.

Med base i Oslo er den norske trommeslager og perkussionist Knut Aalefjær kendt for sit dynamiske og organiske spil i blandt andet klavertrioen Helge Lien Trio, Geir Lysne Listening Ensemble, med vokalisten Elin Rosseland, vokalisten Live Maria Roggen og vokalisten Kristin Asbjørnsen, men spiller derudover både i klassiske ensembler og folkemusikensembler.

Den danske saxofonist og komponist Maria Dybbroe er kendt som en stærk og melodisk solist på den københavnske scene for eksperimenterende og frit improviseret musik, men især også kendt for at være en del af den kollektive elektroakustiske trio Køs, og for at stå i spidsen for kvintetten Caktus, hvis album hun som komponist var nomineret til en Steppeulv for i 2020. Desuden er Maria en del af impro-gruppen Maraton, saxkvintetten Sidechains, sax trioen Coriolis, duoen Orsa og Copenhagen Clarinet Cho

OBS! Husk at tjekke hvilken koncert der er købt billet til, og at billetten kun gælder til én af koncerterne

Første koncert starter kl. 19:00
Anden koncert starter kl 20:15
Arrangør

Kulturtårnet på Knippelsbro. Koncerter, talks, radiobiografer, middage. Læs mere på www.kulturtaarnet.dk.

Lokation

Kulturtårnet Kulturtårnet, Knippelsbro 2, 1400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .