Vinterjazz i Kulturtårnet - Rasmus Oppenhagen Krogh & Anders 'AC' Christensen (DUO)

16 feb 2019 kl. 19:00 - 20:00

Kulturtårnet På Knippelsbro, Knippelsbro, 1400 København

VINTERJAZZ I KULTURTÅRNET

Guitarist Rasmus Oppenhagen Krogh og bassist Anders ’AC’ Christensen har gennem de seneste år spillet og arbejdet sammen i forskellige sammenhænge og konstellationer – ikke mindst på Kroghs roste debutalbum Distill fra 2017. Denne aften markerer dog de to musikeres første møde i duoformatet. En konstellation der på fineste vis vil præsentere deres stærke sammenspil og dybe musikalske forbindelse.

Koncerten tager afsæt i Kroghs atmosfæriske kompositioner, der i deres åbne strukturer søger at udforske og udfordre tid og rum – og arbejde på tværs af det komplekse og enkle. Lytteren tages ud på en rejse af forskellige sanseindtryk og stemninger, hvor de åbne kompositioner giver publikum mulighed for at svømme hen i et mættet klangligt og melodisk univers.

Anders ’AC’ Christensen er en af Danmarks førende bassister og har spillet med et hav af navne på den danske såvel som internationale scene, og er kendt for sin dybt personlige spillestil og distinkte tone. Han var medlem af den legendariske trommeslager Paul Motians orkester gennem flere år og har derudover spillet med navne som The Raveonettes, Jakob Bro, Sort Sol, Nikolaj Nørlund, Aaron Parks og mange, mange flere.

Rasmus Oppenhagen Krogh er, trods sin unge alder, en særdeles alsidig og efterspurgt guitarist. Udover sit virke som komponist og bandleder i egne grupper, er han ligeledes aktiv i en række forskellige konstellationer. Han har spillet med en lang række markante navne herunder Kentaur, Jesper Zeuthen, Kasper Tranberg, Guldimund m.fl.

ENTRÉ

50 kr.

Vinterjazz - Krogh & AC

Salg lukket