Vinterjazz i Kulturtårnet - Rasmus Oppenhagen Krogh & Anders 'AC' Christensen (DUO)

23 feb 2020 kl. 18:30 - 21:15

Knippelsbro, Knippelsbro , 1409 København K

VINTERJAZZ I KUTURTÅRNET 2020
 
Guitarist Rasmus Oppenhagen Krogh og bassist Anders ’AC’ Christensen har gennem de seneste år spillet og arbejdet sammen i forskellige sammenhænge og konstellationer – ikke mindst på Kroghs roste debutalbum Distill fra 2017. Denne aften mødes de to musikere i en sjælden duokoncert. Et format der på fineste vis demonstrerer deres stærke sammenspil og dybe musikalske forbindelse.

Koncerten tager afsæt i Kroghs atmosfæriske kompositioner, der i deres åbne strukturer søger at udforske og udfordre tid og rum – og arbejde på tværs af det komplekse og enkle. Lytteren tages ud på en rejse af forskellige sanseindtryk og stemninger, hvor de åbne kompositioner giver publikum mulighed for at svømme hen i et mættet klangligt og melodisk univers.

Anders ’AC’ Christensen er en af Danmarks førende bassister og har spillet med et hav af navne på den danske såvel som internationale scene, kendt for sin dybt personlige spillestil og distinkte tone. Han var medlem af den legendariske trommeslager Paul Motians orkester gennem flere år og har derudover spillet med navne som The Raveonettes, Jakob Bro, Sort Sol, Nikolaj Nørlund, Aaron Parks og mange, mange flere.

Rasmus Oppenhagen Krogh er en særdeles alsidig og efterspurgt guitarist. Udover sit virke som komponist og bandleder i egne grupper, er han ligeledes aktiv i en række forskellige konstellationer. Han har spillet med en lang række markante navne herunder Kentaur, Jesper Zeuthen, Kasper Tranberg, Guldimund, Takykardia m.fl. I 2017 udgav Krogh sit debutalbum ’Distill’ der, udover at høste rosende anmeldelser, var ’ugens album’ på P8 Jazz samt på Jazznyts liste over det års ti bedste danske jazzudgivelser.

Line Up: 
Rasmus Oppenhagen Krogh: guitar

Anders ’AC’ Christensen: bas

Der er mulighed for at købe billet til første koncert med start k 18:30 eller til anden koncert med start kl 20:00. Med i billetten hører også et glas af Tårnets bedste Vin. 

Billet til koncert kl 18:30 UDSOLGT
Billet til koncert kl 20:00 UDSOLGT